Vrouw trekt lul af pissen in de natuur

vrouw trekt lul af pissen in de natuur

In de stal alles uitgetrokken en het hemd maar weggegooid. Gelukkig waren er toen geen joggers. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders.

Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Ik heb het wel eens met een vriend gedaan in de duinen. We werden betrapt door een leuk meisje die graag met ons mee wilde doen. Was heel spannend en geil, en we wouden eerst wegrennen. Ik heb het wel eens in een bos gedaan, maar zorg wel dat je op een plek staat waar je niet wordt betrapt.

Niet iedereen vindt het fijn om zoiets te zien. En ik zit er zelf ook niet op te wachten om betrapt te worden. Ik doe het heel vaak, al meerdere plekken gehad, dijkje, bos, park.

Het spannenste is om niet gezien te worden. Als ik een plekje heb broek naar beneneden en gaan. Mijn plan is om binnekort helemaal naakt te gaan. Hij ging gelijk naar enkele bosjes en deed zijn gulp open en haalde zijn stijve pik eruit. Kom kijken en doe jullie broeken omlaag. Dat deden wij en de man voelde aan onze stijve pikken en ging zelf flink rukken tot hij spuitend klaar kwam.

Wij deden niet rukken maar gingen snel weg. Hebben er met niemand over durven te praten. Ik ben samen met een vriend naar het bos gegaan en toen hebben we elkaar afgetrokken. Dat was echt geil. K heb eenkeer in het bos afgetroken en ik zag een vrouw met een hond lopen maar k de exprees doorgaan of ze gaat kijken maar ze kijk en ze liept veder echt geil vond ik hou van bossen zeg kdoe regelmatig elkedag x jongens elkeaar afferkke is ook lekker maar k ben geen gay.

Is heerlijk om je op een warme zomeravond in het bos af te trekken. Moet wel lekker warm zijn. Beetje loom gevoel erbij en als je dan moet pissen gaat het eigenlijk vanzelf. Is wel eens gebeurd dat er anderen bij waren die dan vroegen waarom bleef je zo lang weg?

Ik gaf toen een knipoog en zei dat ik de natuur op 2 manieren de vrije loop gelaten had. Ook wel eens gehad dat een vriend van me naast me stond en ik na het plassen eigenlijk doorging met rukken zonder dat ik er bij nadacht.

Zoals ik zei, het gaat dan vaak vanzelf bij mij. Hij stond er heel geinteresseerd bij te kijken maar deed niet mee jasmmer.

Wel zei hij zo nu weet ik hoe je het doet als je besneden bent. Achterin de tuin bij ons, tijdens vakantie op een balkonnetje van mijn slaapkamer. Op wandeling met de jeugdgroep aan de oever van een riviertje. Ja hoor, in de duinen, in de zee piemel net onder water , donker steegje, op straat waar geen straatverlichting is, bos, maisveld, heel groot grasveld van een boer. Bloot is heel gewoon, er zouden meer van dit soort acties moeten zijn, dan raken we er weer wat meer aan gewend dat bloot normaal is.

Deze zomer nog toen ik met een vriendje in het bos ging spelen. Opeens moest ik plassen en zoek een boom. Maar mijn vriendje was mij stil gevolgd. En toen ik mij nog aan het afschudden was, nam hij mijn piemel beet en ik verbaasd hé wat doe je. Maar hij zei niks en toen heeft hij mij afgetrokken tot ik spoot. In de zomer, bij mooi weer, ga ik vaak zeilen met een vriend. Wanneer we een eind uit de kust zijn, trekken we alles uit en zeilen we naakt. Dat zie je wel vaker. Soms worden we zo geil door de zon en het water dat we de de spanning er af moeten halen.

Iemand riep wat door de megafoon en daarna een bulderende lach. Niks gebeurd maar wel flink geschrokken. Hoi, Het is inderdaad heerlijk om jezelf buiten te rukken. Ik ga meestal naar een bos bij mij in de buurt. Het is wel eens voorgekomen dat ik een andere rukker tegenkwam en toen hebben we 'het' samen gedaan.

Een eindje verder gingen wij in het hoge gras liggen en ik zag dat mijn oom een stijve had. Ik zij tegen hem dat er weinig ruimte in zijn broek was, en hij zei erop ,, haal hem maar eruit! Nou ik knoopte zijn gulp open en zijn grote lul met de Paarse Eikel stond in de Zon, ik begon hem lekker af te trekken en zo waren met ons allen heerlijk klaar ge kommen heerlijk geil! Leuk als je dit met een maatje kunt doen.

Toen we een jaar of dertien waren hebben m'n vriendje en ik als uitdaging bloot door de duinen gelopen met onze kleren opgeborgen in de rugtas. We hadden alleen sneakers aan en allebei een rugtas om. Het was niet erg druk, maar er liepen en fietsten ons af en toe wel mensen tegemoet op hetzelfde pad.

Iedereen reageerde eigenlijk positief, de meeste volwassenen lachten, en sommige jongeren staken een duim omhoog, en een paar jongens en meiden op de fiets deden een wolf whistle.

Waarschijnlijk had niemand er problemen mee omdat we nog zo jong waren. Nu zou ik het niet meer zo openlijk durven, omdat mensen vermoedelijk ook anders reageren als je wat ouder bent?

We doen het wel op rustige plekken en natuurlijk op het naaktstrand. Ik snap zelf niet hoe we het toen gedurfd hebben, maar samen heb je gewoon meer lef denk ik. Aan het eind van de middag we waren bloot gaan zwemmen en zonnen op een rustig strand, maar geen naaktstrand hebben we een duinpan opgezocht omdat we allebei steeds meer met een stijve liepen. Daar even elkaar verwend, en toen weer op dezelfde manier terug, en pas aangekleed bij de rand van het duingebied. Mijn buurman en ik lopen hard.

Halverwege gaan we uit de broek. We trekken dan ff lekker en soms spuiten we ook, hangt er vanaf hoe geil we allebei zijn. Ik vind het supergeil want mijn buurman is een stuk ouder dan ik, half 35 denk ik en ook getrouwd.

Het samen rukken is heel toevallig ontstaan tijdens het lopen. Hij moest pissen en ging aan de rand van de weg staan en toen ging ik voor de flauwekul kijken naar zijn lul. Ik had verwacht dat hij zou omdraaien maar dat deed hij niet. Hij schudde zijn lul af na het pissen, trok zijn voorhuid enkele keren naar achter en begon heel voorzichtig te trekken. En in no-time was ie hard, en die van mij ook natuurlijk.

Sindsdien pakken we elkaar lul altijd even vast tijdens het lopen of rusten. Als ik bij hem thuis ben, doen we het ook vaak. Vandaag nog Rustig plekje natuur met veel bomen e. Ik was er al wel eens vaker langs gereden en zag dat er nooit iemand was, dus vandaag m'n kansje gepakt en daar helemaal naakt de omgeving verkend. M'n kleren had ik op een redelijk beschutte plek neergelegd, weet niet waarom maar stel voor er is tog iemand die n kut geintje wil uithalen??

Zodat ik naakt naar huis moet rijden scooter. Ik wist niet wat ik moest doen omdat het helemaal geen nudisten gebied ofzo is, dus begin ik maar te rennen.

Ik was er zo mee bezig dat hij mij niet naakt zag dat ik zon 15 meter voorbij mijn kleren heen loop. Toen ik nog naakt stond en net mijn trui wilde aandoen zag ik de jongen lopen, was best wel een raar figuur liep met grote AH tas. Kleren aangedaan en snel naar huis gereden. Achteraf had ik ook gewoon kunnen vragen of hij er problemen mee had dat ik naakt rondliep, maar ik durfte het gewoon niet. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij wel m'n lul gezien omdat hij me uiteindelijk recht aankeek en volgensmij hoorde ik ook iets van een lachje toen ik wegrende.

In het vervolg zoek ik plekken waar absoluut niemand kan komen! Het idee dat je betrapt zou kunnen worden is spannend, maar doe het wel altijd op rustige plekjes waar je geen andere mensen stoort.

Wordt je daar betrapt dan vind diegene het waarschijnlijk niet zo erg. Het geeft op sommige momenten ook een soort oer-gevoel, bijna alsof je seks hebt met het universum of zoiets.

Vooral 's nachts of op andere momenten dat het helemaal verlaten is op het strand of pal bovenop een duintop, naakt tussen de elementen. Net zoiets als zomers in je blootje door de stromende regen lopen, dat voelt ook heel lekker, alsof je een bent met de natuur. Ik heb het ook een paar keer samen met andere jongens gedaan, en ook wel buitenseks gehad met m'n vriendin. Was allemaal erg leuk. Ik ben een jongen en trek me dagelijks af buiten in de openlucht.

Ik vinger me regelmatig op een bankje bij ons in het park. Altijd spannend of er een fietser aankomt en als dat zo is dan weer heel braaf zitten en kijken alsof er niets aan de hand is: Ik heb m'n benen extra wijd gedaan en gewoon door gevingerd. Hahahaha ik dacht dat hij van z'n fiets zou vallen zo bleef hij naar me kijken. Ik doe dat ook regelmatig omdat ik het ook erg geil vind. Maar je moet wel oppassen dat je er niet mee te koop loopt want een pic is zo gemaakt en doorgestuurd.

Verder loop je het risico dat iemand de politie belt. Als je het kicken vindt om iemand te choqueren, dan weet je wat voor gevaar je loopt want je bent wel strafbaar. Toen ik een jaar of 14 was, ontdekte ik een plek wat later een ontmoetingsplek voor bimannen en homo's bleek te zijn.

Maar daar kwam ik pas na maanden achter. En daar liepen mannen gewoon naakt rond, met en zonder stijve. Dat was wel een afgelegen plek waar bijvoorbeeld geen wandelaars komen of gezinnen met kinderen. Ik vond dat toen wel erg geil om die gasten daar te zien liggen of rond te zien lopen en ben er nog vaak naartoe geweest. Ik trek mezelf ook altijd alleen af, tenzij er een meisje bij is maargoed. Hoe trek je jezelf dan af in de bus enzo?

Heeft toch wel een vrij opvallende beweging en meestal zijn er meer passagiers in de bus. En waar laat je je sperma??? Laatst ook in het bos aan het rukken.

Virtual PC Services B. Brunette waant zich alleen op een bouwterrein. Nadat ze stiekem gepist heeft stapt de gluurder op haar af en biedt 50 euro als hij haar kutje mag onderbrommen. Tja, geld is geld, dus gaat ze overstag.

Stiekem vindt ze die warme gele straal over haar kutje toch wel heel erg lekker Oudere man trakteert zijn buurmeisje op een bezoekje aan de kermis. Weet je wat dat kost!? Hier, pak mijn neukstok maar en begin te drinken slet! Het meisje leeft volledig op; "Ik wil ook pissen! En dan gaan we neuken! Een jong tienermeisje wordt op de foto genomen door een voorbijganger. De man, veel te oud voor haar, wil haar ook zien pissen en drukt de camera tegen haar kutje aan.

Het meisje moet giechelen, doet haar rokje omhoog en laat haar plasje lopen. Eva is moe van het gezeik van haar ouders.

Dit mag niet, dat moet ze. Vandaag wil ze even alleen naar haar eigen gezeik luisteren en gaat op een bruggetje staan, doet haar broekje uit, gaat wat door de knietjes en pist zo in een lange boog in het riviertje.

Wat een heerlijk geluid! Maar Eva is niet alleen in het bos. John en Lara bezoeken een kerkhof. Ze voeren lange, indringende gesprekken. Maar natuurlijk komt het gesprek uiteindelijk uit op sex. Ik moet toch plassen! Ook in deze film wordt er veel over elkaar heen gepist. Jenny is een jonge brunette en nogal kinky aangelegd.

Plassex is pas opwindend als het in de vrije natuur gebeurt. Het liefst op plekken waar iedereen haar kan zien. Dat is pas cool! En als ze plast moeten daar foto's van gemaakt worden. Zo gezegd, zo gedaan, Jenny! Vader en dochter hebben pech en staan met de auto aan de kant van de weg. Sandra heeft een idee. Hij haalt zijn lul uit de broek en pist in de mond van zijn dochter. Ik vind dat opwindend, omdat de vrouwen onderdanig zijn en zich laten bepissen. Over hun borsten heen of tegen hun kutje aan.

Dat zie je ook in deze film. Hier is het een oude man die zijn lul uit de broek haalt en na het neuken Sabrina onderpist. Een mooie blondine met grote borsten wordt buiten door haar vriend op de foto gezet.

..

Homo sm negerin sperma


vrouw trekt lul af pissen in de natuur

In de stal alles uitgetrokken en het hemd maar weggegooid. Gelukkig waren er toen geen joggers. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Ik heb het wel eens met een vriend gedaan in de duinen. We werden betrapt door een leuk meisje die graag met ons mee wilde doen. Was heel spannend en geil, en we wouden eerst wegrennen.

Ik heb het wel eens in een bos gedaan, maar zorg wel dat je op een plek staat waar je niet wordt betrapt. Niet iedereen vindt het fijn om zoiets te zien.

En ik zit er zelf ook niet op te wachten om betrapt te worden. Ik doe het heel vaak, al meerdere plekken gehad, dijkje, bos, park. Het spannenste is om niet gezien te worden.

Als ik een plekje heb broek naar beneneden en gaan. Mijn plan is om binnekort helemaal naakt te gaan. Hij ging gelijk naar enkele bosjes en deed zijn gulp open en haalde zijn stijve pik eruit. Kom kijken en doe jullie broeken omlaag. Dat deden wij en de man voelde aan onze stijve pikken en ging zelf flink rukken tot hij spuitend klaar kwam.

Wij deden niet rukken maar gingen snel weg. Hebben er met niemand over durven te praten. Ik ben samen met een vriend naar het bos gegaan en toen hebben we elkaar afgetrokken. Dat was echt geil. K heb eenkeer in het bos afgetroken en ik zag een vrouw met een hond lopen maar k de exprees doorgaan of ze gaat kijken maar ze kijk en ze liept veder echt geil vond ik hou van bossen zeg kdoe regelmatig elkedag x jongens elkeaar afferkke is ook lekker maar k ben geen gay.

Is heerlijk om je op een warme zomeravond in het bos af te trekken. Moet wel lekker warm zijn. Beetje loom gevoel erbij en als je dan moet pissen gaat het eigenlijk vanzelf. Is wel eens gebeurd dat er anderen bij waren die dan vroegen waarom bleef je zo lang weg? Ik gaf toen een knipoog en zei dat ik de natuur op 2 manieren de vrije loop gelaten had. Ook wel eens gehad dat een vriend van me naast me stond en ik na het plassen eigenlijk doorging met rukken zonder dat ik er bij nadacht.

Zoals ik zei, het gaat dan vaak vanzelf bij mij. Hij stond er heel geinteresseerd bij te kijken maar deed niet mee jasmmer. Wel zei hij zo nu weet ik hoe je het doet als je besneden bent. Achterin de tuin bij ons, tijdens vakantie op een balkonnetje van mijn slaapkamer.

Op wandeling met de jeugdgroep aan de oever van een riviertje. Ja hoor, in de duinen, in de zee piemel net onder water , donker steegje, op straat waar geen straatverlichting is, bos, maisveld, heel groot grasveld van een boer. Bloot is heel gewoon, er zouden meer van dit soort acties moeten zijn, dan raken we er weer wat meer aan gewend dat bloot normaal is. Deze zomer nog toen ik met een vriendje in het bos ging spelen.

Opeens moest ik plassen en zoek een boom. Maar mijn vriendje was mij stil gevolgd. En toen ik mij nog aan het afschudden was, nam hij mijn piemel beet en ik verbaasd hé wat doe je. Maar hij zei niks en toen heeft hij mij afgetrokken tot ik spoot. In de zomer, bij mooi weer, ga ik vaak zeilen met een vriend.

Wanneer we een eind uit de kust zijn, trekken we alles uit en zeilen we naakt. Dat zie je wel vaker. Soms worden we zo geil door de zon en het water dat we de de spanning er af moeten halen. Iemand riep wat door de megafoon en daarna een bulderende lach. Niks gebeurd maar wel flink geschrokken.

Hoi, Het is inderdaad heerlijk om jezelf buiten te rukken. Ik ga meestal naar een bos bij mij in de buurt. Het is wel eens voorgekomen dat ik een andere rukker tegenkwam en toen hebben we 'het' samen gedaan.

Een eindje verder gingen wij in het hoge gras liggen en ik zag dat mijn oom een stijve had. Ik zij tegen hem dat er weinig ruimte in zijn broek was, en hij zei erop ,, haal hem maar eruit!

Nou ik knoopte zijn gulp open en zijn grote lul met de Paarse Eikel stond in de Zon, ik begon hem lekker af te trekken en zo waren met ons allen heerlijk klaar ge kommen heerlijk geil! Leuk als je dit met een maatje kunt doen.

Toen we een jaar of dertien waren hebben m'n vriendje en ik als uitdaging bloot door de duinen gelopen met onze kleren opgeborgen in de rugtas. We hadden alleen sneakers aan en allebei een rugtas om. Het was niet erg druk, maar er liepen en fietsten ons af en toe wel mensen tegemoet op hetzelfde pad.

Iedereen reageerde eigenlijk positief, de meeste volwassenen lachten, en sommige jongeren staken een duim omhoog, en een paar jongens en meiden op de fiets deden een wolf whistle. Waarschijnlijk had niemand er problemen mee omdat we nog zo jong waren.

Nu zou ik het niet meer zo openlijk durven, omdat mensen vermoedelijk ook anders reageren als je wat ouder bent? We doen het wel op rustige plekken en natuurlijk op het naaktstrand. Ik snap zelf niet hoe we het toen gedurfd hebben, maar samen heb je gewoon meer lef denk ik. Aan het eind van de middag we waren bloot gaan zwemmen en zonnen op een rustig strand, maar geen naaktstrand hebben we een duinpan opgezocht omdat we allebei steeds meer met een stijve liepen.

Daar even elkaar verwend, en toen weer op dezelfde manier terug, en pas aangekleed bij de rand van het duingebied. Mijn buurman en ik lopen hard. Halverwege gaan we uit de broek. We trekken dan ff lekker en soms spuiten we ook, hangt er vanaf hoe geil we allebei zijn. Ik vind het supergeil want mijn buurman is een stuk ouder dan ik, half 35 denk ik en ook getrouwd.

Het samen rukken is heel toevallig ontstaan tijdens het lopen. Hij moest pissen en ging aan de rand van de weg staan en toen ging ik voor de flauwekul kijken naar zijn lul. Ik had verwacht dat hij zou omdraaien maar dat deed hij niet. Hij schudde zijn lul af na het pissen, trok zijn voorhuid enkele keren naar achter en begon heel voorzichtig te trekken.

En in no-time was ie hard, en die van mij ook natuurlijk. Sindsdien pakken we elkaar lul altijd even vast tijdens het lopen of rusten. Als ik bij hem thuis ben, doen we het ook vaak. Vandaag nog Rustig plekje natuur met veel bomen e. Ik was er al wel eens vaker langs gereden en zag dat er nooit iemand was, dus vandaag m'n kansje gepakt en daar helemaal naakt de omgeving verkend. M'n kleren had ik op een redelijk beschutte plek neergelegd, weet niet waarom maar stel voor er is tog iemand die n kut geintje wil uithalen??

Zodat ik naakt naar huis moet rijden scooter. Ik wist niet wat ik moest doen omdat het helemaal geen nudisten gebied ofzo is, dus begin ik maar te rennen. Ik was er zo mee bezig dat hij mij niet naakt zag dat ik zon 15 meter voorbij mijn kleren heen loop. Toen ik nog naakt stond en net mijn trui wilde aandoen zag ik de jongen lopen, was best wel een raar figuur liep met grote AH tas.

Kleren aangedaan en snel naar huis gereden. Achteraf had ik ook gewoon kunnen vragen of hij er problemen mee had dat ik naakt rondliep, maar ik durfte het gewoon niet. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij wel m'n lul gezien omdat hij me uiteindelijk recht aankeek en volgensmij hoorde ik ook iets van een lachje toen ik wegrende.

In het vervolg zoek ik plekken waar absoluut niemand kan komen! Het idee dat je betrapt zou kunnen worden is spannend, maar doe het wel altijd op rustige plekjes waar je geen andere mensen stoort. Wordt je daar betrapt dan vind diegene het waarschijnlijk niet zo erg. Het geeft op sommige momenten ook een soort oer-gevoel, bijna alsof je seks hebt met het universum of zoiets.

Vooral 's nachts of op andere momenten dat het helemaal verlaten is op het strand of pal bovenop een duintop, naakt tussen de elementen. Net zoiets als zomers in je blootje door de stromende regen lopen, dat voelt ook heel lekker, alsof je een bent met de natuur.

Ik heb het ook een paar keer samen met andere jongens gedaan, en ook wel buitenseks gehad met m'n vriendin. Was allemaal erg leuk. Ik ben een jongen en trek me dagelijks af buiten in de openlucht. Ik vinger me regelmatig op een bankje bij ons in het park. Altijd spannend of er een fietser aankomt en als dat zo is dan weer heel braaf zitten en kijken alsof er niets aan de hand is: Ik heb m'n benen extra wijd gedaan en gewoon door gevingerd.

Hahahaha ik dacht dat hij van z'n fiets zou vallen zo bleef hij naar me kijken. Ik doe dat ook regelmatig omdat ik het ook erg geil vind. Maar je moet wel oppassen dat je er niet mee te koop loopt want een pic is zo gemaakt en doorgestuurd.

Verder loop je het risico dat iemand de politie belt. Als je het kicken vindt om iemand te choqueren, dan weet je wat voor gevaar je loopt want je bent wel strafbaar. Toen ik een jaar of 14 was, ontdekte ik een plek wat later een ontmoetingsplek voor bimannen en homo's bleek te zijn. Maar daar kwam ik pas na maanden achter.

En daar liepen mannen gewoon naakt rond, met en zonder stijve. Dat was wel een afgelegen plek waar bijvoorbeeld geen wandelaars komen of gezinnen met kinderen. Ik vond dat toen wel erg geil om die gasten daar te zien liggen of rond te zien lopen en ben er nog vaak naartoe geweest.

Ik trek mezelf ook altijd alleen af, tenzij er een meisje bij is maargoed. Hoe trek je jezelf dan af in de bus enzo? Heeft toch wel een vrij opvallende beweging en meestal zijn er meer passagiers in de bus. En waar laat je je sperma??? Laatst ook in het bos aan het rukken. Virtual PC Services B. Brunette waant zich alleen op een bouwterrein. Nadat ze stiekem gepist heeft stapt de gluurder op haar af en biedt 50 euro als hij haar kutje mag onderbrommen.

Tja, geld is geld, dus gaat ze overstag. Stiekem vindt ze die warme gele straal over haar kutje toch wel heel erg lekker Oudere man trakteert zijn buurmeisje op een bezoekje aan de kermis.

Weet je wat dat kost!? Hier, pak mijn neukstok maar en begin te drinken slet! Het meisje leeft volledig op; "Ik wil ook pissen! En dan gaan we neuken! Een jong tienermeisje wordt op de foto genomen door een voorbijganger. De man, veel te oud voor haar, wil haar ook zien pissen en drukt de camera tegen haar kutje aan. Het meisje moet giechelen, doet haar rokje omhoog en laat haar plasje lopen. Eva is moe van het gezeik van haar ouders. Dit mag niet, dat moet ze. Vandaag wil ze even alleen naar haar eigen gezeik luisteren en gaat op een bruggetje staan, doet haar broekje uit, gaat wat door de knietjes en pist zo in een lange boog in het riviertje.

Wat een heerlijk geluid! Maar Eva is niet alleen in het bos. John en Lara bezoeken een kerkhof. Ze voeren lange, indringende gesprekken. Maar natuurlijk komt het gesprek uiteindelijk uit op sex. Ik moet toch plassen! Ook in deze film wordt er veel over elkaar heen gepist.

Jenny is een jonge brunette en nogal kinky aangelegd. Plassex is pas opwindend als het in de vrije natuur gebeurt. Het liefst op plekken waar iedereen haar kan zien. Dat is pas cool! En als ze plast moeten daar foto's van gemaakt worden.

Zo gezegd, zo gedaan, Jenny! Vader en dochter hebben pech en staan met de auto aan de kant van de weg. Sandra heeft een idee. Hij haalt zijn lul uit de broek en pist in de mond van zijn dochter. Ik vind dat opwindend, omdat de vrouwen onderdanig zijn en zich laten bepissen.

Over hun borsten heen of tegen hun kutje aan. Dat zie je ook in deze film. Hier is het een oude man die zijn lul uit de broek haalt en na het neuken Sabrina onderpist. Een mooie blondine met grote borsten wordt buiten door haar vriend op de foto gezet.

..

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Schoonzus trekt hem af onder de douche ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Als ik geen TV mag kijken ga ik je pijpen! Blonde MILF trekt en neukt puber in bad. Gluren naar je broer tijdens yoga. Mollig mokkel dwingt broer tot een erotisch massage. Het perverse stiefbroertje van Riley. BBW trekt een lul af met griekse yochurt. Sperma op je schoonzus. In bad met Tiny Tailor. Zus betrapt sjorrende broertje. Toen we een jaar of dertien waren hebben m'n vriendje en ik als uitdaging bloot door de duinen gelopen met onze kleren opgeborgen in de rugtas.

We hadden alleen sneakers aan en allebei een rugtas om. Het was niet erg druk, maar er liepen en fietsten ons af en toe wel mensen tegemoet op hetzelfde pad.

Iedereen reageerde eigenlijk positief, de meeste volwassenen lachten, en sommige jongeren staken een duim omhoog, en een paar jongens en meiden op de fiets deden een wolf whistle.

Waarschijnlijk had niemand er problemen mee omdat we nog zo jong waren. Nu zou ik het niet meer zo openlijk durven, omdat mensen vermoedelijk ook anders reageren als je wat ouder bent? We doen het wel op rustige plekken en natuurlijk op het naaktstrand. Ik snap zelf niet hoe we het toen gedurfd hebben, maar samen heb je gewoon meer lef denk ik.

Aan het eind van de middag we waren bloot gaan zwemmen en zonnen op een rustig strand, maar geen naaktstrand hebben we een duinpan opgezocht omdat we allebei steeds meer met een stijve liepen.

Daar even elkaar verwend, en toen weer op dezelfde manier terug, en pas aangekleed bij de rand van het duingebied. Mijn buurman en ik lopen hard. Halverwege gaan we uit de broek. We trekken dan ff lekker en soms spuiten we ook, hangt er vanaf hoe geil we allebei zijn. Ik vind het supergeil want mijn buurman is een stuk ouder dan ik, half 35 denk ik en ook getrouwd.

Het samen rukken is heel toevallig ontstaan tijdens het lopen. Hij moest pissen en ging aan de rand van de weg staan en toen ging ik voor de flauwekul kijken naar zijn lul. Ik had verwacht dat hij zou omdraaien maar dat deed hij niet.

Hij schudde zijn lul af na het pissen, trok zijn voorhuid enkele keren naar achter en begon heel voorzichtig te trekken. En in no-time was ie hard, en die van mij ook natuurlijk. Sindsdien pakken we elkaar lul altijd even vast tijdens het lopen of rusten. Als ik bij hem thuis ben, doen we het ook vaak. Vandaag nog Rustig plekje natuur met veel bomen e. Ik was er al wel eens vaker langs gereden en zag dat er nooit iemand was, dus vandaag m'n kansje gepakt en daar helemaal naakt de omgeving verkend.

M'n kleren had ik op een redelijk beschutte plek neergelegd, weet niet waarom maar stel voor er is tog iemand die n kut geintje wil uithalen?? Zodat ik naakt naar huis moet rijden scooter. Ik wist niet wat ik moest doen omdat het helemaal geen nudisten gebied ofzo is, dus begin ik maar te rennen.

Ik was er zo mee bezig dat hij mij niet naakt zag dat ik zon 15 meter voorbij mijn kleren heen loop. Toen ik nog naakt stond en net mijn trui wilde aandoen zag ik de jongen lopen, was best wel een raar figuur liep met grote AH tas. Kleren aangedaan en snel naar huis gereden. Achteraf had ik ook gewoon kunnen vragen of hij er problemen mee had dat ik naakt rondliep, maar ik durfte het gewoon niet. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij wel m'n lul gezien omdat hij me uiteindelijk recht aankeek en volgensmij hoorde ik ook iets van een lachje toen ik wegrende.

In het vervolg zoek ik plekken waar absoluut niemand kan komen! Het idee dat je betrapt zou kunnen worden is spannend, maar doe het wel altijd op rustige plekjes waar je geen andere mensen stoort.

Wordt je daar betrapt dan vind diegene het waarschijnlijk niet zo erg. Het geeft op sommige momenten ook een soort oer-gevoel, bijna alsof je seks hebt met het universum of zoiets. Vooral 's nachts of op andere momenten dat het helemaal verlaten is op het strand of pal bovenop een duintop, naakt tussen de elementen. Net zoiets als zomers in je blootje door de stromende regen lopen, dat voelt ook heel lekker, alsof je een bent met de natuur.

Ik heb het ook een paar keer samen met andere jongens gedaan, en ook wel buitenseks gehad met m'n vriendin. Was allemaal erg leuk. Ik ben een jongen en trek me dagelijks af buiten in de openlucht. Ik vinger me regelmatig op een bankje bij ons in het park. Altijd spannend of er een fietser aankomt en als dat zo is dan weer heel braaf zitten en kijken alsof er niets aan de hand is: Ik heb m'n benen extra wijd gedaan en gewoon door gevingerd.

Hahahaha ik dacht dat hij van z'n fiets zou vallen zo bleef hij naar me kijken. Ik doe dat ook regelmatig omdat ik het ook erg geil vind. Maar je moet wel oppassen dat je er niet mee te koop loopt want een pic is zo gemaakt en doorgestuurd. Verder loop je het risico dat iemand de politie belt. Als je het kicken vindt om iemand te choqueren, dan weet je wat voor gevaar je loopt want je bent wel strafbaar. Toen ik een jaar of 14 was, ontdekte ik een plek wat later een ontmoetingsplek voor bimannen en homo's bleek te zijn.

Maar daar kwam ik pas na maanden achter. En daar liepen mannen gewoon naakt rond, met en zonder stijve. Dat was wel een afgelegen plek waar bijvoorbeeld geen wandelaars komen of gezinnen met kinderen. Ik vond dat toen wel erg geil om die gasten daar te zien liggen of rond te zien lopen en ben er nog vaak naartoe geweest. Ik trek mezelf ook altijd alleen af, tenzij er een meisje bij is maargoed. Hoe trek je jezelf dan af in de bus enzo? Heeft toch wel een vrij opvallende beweging en meestal zijn er meer passagiers in de bus.

En waar laat je je sperma??? Laatst ook in het bos aan het rukken. En mijn orgasme was echt veel lekkerder en voelde ook super. Ook vaak met enkele vrienden op het naaktstrand elkaar afgetrokken en later ook elkaar gepijpt. Wel eens op het strand in een leeg strandhokje flink gerukt en gespoten.

Was best druk, maar niet betrapt. Zorgt voor meer spanning.. Gister met een vriend van me naar het bos gereden zijn we in de zon gaan liggen en lekker aftrekken we hebben hetzelfs bij elkaar gedaan dat was zalig. Wel eens buiten gedaan tijdens het vissen. Zo lekker aan t sjorren? Ga maar door hoor. Op het naaktstrand, als het erg rustig is en er een paar jongens vlak bij elkaar liggen.

Soms achter in de tuin maar wel uitkijken dat buren niet bovenstaan te kijken en ook vaak in bos, duinen. In Kroatië op het rotsstrand door m'n vriendin afgetrokken en in Z. Frankrijk op naaktstrand kreeg ik zo'n stijve door 3 engelse meiden achter ons die echt geil werden toen ik me liggend aftrok en spoot. Later in 't water kwamen die meiden 'per ongeluk' aan mijn pik die gelijk weer stijf werd en ze hebben me toen in zee afgetrokken.

Was heel erg geil en dat spoot ik ook!!! Regelmatig met mijn vriendje als we gaan paardrijden stoppen we ergens in het bos of ergens in een stal op een weide om te rukken. De eerste keer was bij ons in de tuin, verstopt achter een boom en de frambozenstruiken. Niemand kan de tuin binnenzien. En ook een paar keer op een golfbeker aan de zee, 's nachts met enkele vrienden.

In het Bos samen met een andere jongen, ik vond het zo opwindend dat ik wel serieus 2,5meter weg spoot toen ik klaar kwam. De andere jongen stond er versteld van en schrok zowat. Ik heb eens getrokken in het bos en in de duinen. Jongen 21 jaar Voor je moeder afgetrokken?

Leg eens uit aub. Ik heb me dikwijls buiten in onze tuin afgetrokken niemand kon het zien , op het uiteinde van een golfbreker samen met een schoolkameraadje in de duisternis en met onze rug naar de dijk , en ook een paar keer in de bergen toen we daar kampeerden met een sportvereniging van school.

Ik heb me een paar keer laten aftrekken door een vreemde man Ik heb een keer op het strand afgetrokken voor mijn moeders ogen. Ik vond het heel geil. Ik kon nog net mijn gulp dichtritsen en gaan lopën! Ik heb het een keer gedaan in een steeg toen ik 's-morgens vroeg de hond aan het uit laten was. Kwam net een krantenjongen langs. Gênant maar ook wel spannend. Hij keek nog eens extra achterom en vond het, denk ik, ook wel geil om te zien. Gewoon in de bosjes heb ik eens gerukt. Ik doe het zomaar ik kan buiten, een paar keer per maand als het kan.

Meestal kom ik al klaar als ik uit de tuin stap, door het tuinhek. Spannend als er soms iemand mocht zijn, maar ik luister heel goed, eerst. Één keer heb ik een halve kilometer gelopen en toen kwam ik zo ontzEttend goed klaar, das nooit meer gebeurd zo. Maar toen wilde ik wel meteen veilig naar huis. Één keer was ik bijneemt kinderboerderij, bij een fietspad, kwamen er twee meisjes aan op de fiets die me gezien hebben, en dat was niet de bedoeling Ik heb het wel eens in een bos dichtbij gedaan.

Het is wel lekker maar dat is overal zo, je moet de hele tijd iom je heen kijken dus je kan je niet echt goed concentreren op je daad. Park of achter een doodlopend straatje heb ik een keer gedaan midden inde stad erg spannend.

Ja maar ik woon niet dicht bij een bos.. Afgelegen plekje in het bos denk ik. Weet iemand een goede plek in de natuur waar het lekker tocht en waar je niet snel betrapt zal worden?? Woon je in het noorden van nl? Jongen 22 bedankt vor je antwoord,heb ook geen schuldgevoel maar wilde graag weten of meer jongens dit doen op iets oudere leeftijd,is ook een jongen van 19 bij. Of je nou homo, bi of hetero bent, veel jongens vinden het leuk, geil, spannend. Heb vooral geen schuldgevoel ofzo en doe gewoon wat je wilt.

Zolang je niemand er kwaad mee doet, niks mis mee, als je het mij vraagt. Is niet homo vind ik gewoon jongensachtig stoer. Jongen 22 heb sinds kort ook een aantal keren met andere jongens getrokken in het bos,vond het best spannend,toch ben ik geen homo,wat is dit dan wel. De eerste keer bij mij was na een dagje strand met een goeie vriend van me. Waarom weet ik niet, maar we waren allebei geil.Lange lul in kut ik wil gebeft worden

  • Gratis sex datingsite cardate zwolle
  • SM EXTREEM MEEDOEN GANGBANG
  • LEKKERE GEILE MANNEN SEX TWENTE
  • Vrouw trekt lul af pissen in de natuur
  • EEN KALE KUT GRATIS SEX MOBIEL

Hetemeiden nl zaadkont


vrouw trekt lul af pissen in de natuur