Prive ontvangst lelystad gillend komt ze klaar

prive ontvangst lelystad gillend komt ze klaar

Nou die dag rust hadden we hard nodig, want vanaf dit moment gaat alles mis, wat er. We waren helemaal in juichstemming, vandaag gaan we lekker. Nou vergeet het maar. Nou wij zijn er.

Dus Roderick naar kantoor, kan hij ook meteen de laatste. Daar beginnen ze te zeiken,. Ze zijn het er natuurlijk. Maar Roderick had het zo langzamerhand helemaal gehad, dus. Iedereen de pest in, maar terecht niet betaald. Dan vraagt Roderick waar zijn gasfles is, die gevuld is. Nou die is er natuurlijk niet,. Ik ga naar de officeruimte om te internetten, wordt. Terwijl ik mijn computer en alles weer sta in te. Hij wilde de dinghy. Hij is pas anderhalf jaar oud en het was niet.

Zonder dinghy kunnen we op de. Hier is nergens iets te koop. We hangen het gammele ding achter. Maar nu hebben we nog steeds onze gasfles niet, die. De motor doet het fijn, we. Shit, wat nu weer. We hebben dus 6 filters in voorraad, maar nu al? Een heel geknoei en geklooi met diesel, het stinkt, hij zit onder, het. Wat hij ook doet, het lukt niet.

Intussen raken we aardig door de accuenergie heen, want het is bewolkt, dus geen. We houden de moed er in, Roderick blijft van alles proberen en.

De motor krijgt hij niet aan de praat en de middag loopt op zijn. Dat is op zich prima mogelijk, maar het probleem is,. We zijn flink gespannen. Direct in de doorgang vaar ik het schip in de wind en laat Roderick meteen het anker.

Gelukkig grijpt het meteen aan, anders drijven we direct op de andere schepen. So far, so good! Roderick trekt zijn zwemvliezen aan om te. Het water is ondoorzichtig, je kunt geen meter. Dat ziet er gelukkig goed uit.

Nou dat is een. We proosten met een glaasje koud water, zo dat hebben we weer. Eigenlijk niet zo veel. We liggen precies in de doorgang tussen. Je kunt niet op de been blijven. Het regent, de zon schijnt, het regent, de zon schijnt. Al naar gelang het getij en de. Boterhammetje eten in de kuip met een kopje. Roderick moet moed verzamelen om aan de grote motor te gaan werken, die gaat.

Er zitten geen bankjes is, hij. Dan de buitenboord motor er op hijsen. Eerst alle slotjes en. Hij doet het meteen,. En vervolgens kan Roderick zich een versuffing aan het. Roderick kan niet meer, hij moet stoppen. Het valt met bakken uit de hemel. Ondanks alles hebben we toch nog wat geslapen. Het is best eng, met de wisseling.

Omdat het steeds zo waait, zwaaien we steeds tot het uiterste punt naar achteren. Die liggen dan nog maar 30 meter verderop, dus als ons. Onze telefoons hebben hier nauwelijks bereik, Internet hebben we. Maar we starten weer met een prachtig zonnetje en dan ziet de wereld er weer zo. Toch weer proberen de bijboot motor te starten. We balen, ook deze motor. We hijsen hem weer aan. Roderick wil naar de kant roeien, dat is een roteind, maar er valt niet tegen te.

We moeten ook eigenlijk wel, want op wat oude blikken na, is er niets meer te. Daar gaan we dus, ik zittend op de rechtopstaande plank van de achterkant, Roderick. We hadden ons opstapkrukje erin gezet, maar dat blijkt ook door de. Dank zij de adrenaline ging het prima. Bij de havenwinkel brood, hamburgers, pasteien en frisdrank gekocht.

Hij heeft zich niet laten. Nu zitten we heerlijk in de cockpit te genieten van een superlekkere. Daar zijn de visarenden ook weer, nog even lekker zwemmen tot besluit,. Die gedachte was maar van korte duur, het is nu het seizoen van de SouthWest. Monsoon, de moesson, en we weten nu wat dat betekent. Het begint wederom te. De rubberboot staat zo vol water, dat hij overloopt. De zee is ook helemaal dol geworden, we voelen ons niet bepaald prettig in onze. Vannacht is het nieuwe maan, dus het blijft donker, gelukkig is er goed verlicht hotel op de wal, waarop we ons kunnen orienteren, we draaien continue een.

De regen en wind houden de hele nacht aan, een groot deel zijn we. Meteen uit bed begint Roderick weer met de grote motor. Alle filters zijn al verwisseld,. De startaccu raakt nu ook leeg met al dat geklooi. De hele hut staat.

Roderick is gebroken, die ligt met zijn grote lijf continue. De hele dag is hij. Uit alle hoeken en gaatjes komen dikke klonters diesel. Hij wordt er zo. Vanochtend gaat Roderick meteen weer aan de slag. Nog eens uit elkaar, nog eens. We durven het nog. Hup anker op halen en naar de. Er is nog een plaatsje, maar we mogen maximaal maar 1 week blijven.

We vinden het spannend, we moeten dwars door het veld met geankerde schepen,. Maar dit keer zat het ons mee, geen centje. Onze plek is aan de C pier aan de andere kant van de haven, we hadden al. Daar aangekomen staat er al een. Roderick moet achteruit, omdat we de box al voorbij zijn. En dan komt de bekende. Wij varen altijd met onze dinghy op het.

Dit keer kunnen we alleen onszelf de. Shit, Shit en Dubbelshit. De marinero springt in de havendinghy en duwt. Daar meren we tijdelijk af, Roderick moet het vieze havenwater. Een half uur later is de klus weer geklaard, lijnen losgooien en weer afmeren op de.

Soms zit het mee, soms zit het tegen. We zijn het best wel even heel. We gaan een uurtje rusten en dan zijn we er weer. En dan nog een frappant. Om ons heen ziet het er schitterend uit. We wandelen even om de haven en daar is. We vinden wel dat we een lekker etentje. En dan zit je daar lekker te smikkelen in de avondzon, ijskoud. Als we naar huis lopen in het donker, nog geen 10 minuten lopen, breekt Roderick nog.

Hij heeft zich flink bezeerd, is boos. Heerlijk geslapen, nu maar eerst beginnen met opruimen. We pakken het grondig aan. Eerst alle oliezooi, alle lappen weg, alle gereedschap schoon enz. Dan pakken we ieder. Af en toe komt er toch een kakkerlak langslopen, dat is niet de bedoeling. We maken er uiteraard meteen jacht op met spuitbus en zaklamp en tot nu toe staan. Tijd om toch kastje voor kastje leeg te halen en wederom uit te. Ze zaten in het kastje waar we ze het minst verwacht hadden, maar ze.

Eigenlijk viel het mee, in totaal zaten er 3 in, maar. We gaan langzaam maar stug door. We zijn ook aan het uitzoeken, waar we misschien. Die zijn zo langzamerhand ook aan. Het is een leuke. Veel van het zelfde. Roderick heeft bijna de hele tijd in het havenkantoor op Internet.

We hebben een hele lading adressen. En er kan nog meer pech bij. Waar komt dat nou vandaan. Toch even bij onszelf checken, oei,. Vanavond weer een lekker pilsje gehaald en kennis gemaakt met Jan Boss Jen, zegt. Er leuk weer al die verhalen.

De huurauto zou om 9. We gaan bij het. Hij komt er aan! Roderick en Phil rijden met hem mee om onze beide huurauto's op te halen in Port.

Dan alle tassen erin, de buitenboordmotor, tanken en gaan. Gevonden, een werkplaats vol brommers en meuk, maar we zien. Kan die van ons gerepareerd? Het is namelijk een 4stroke. Mogen we hem dan hier achterlaten, we hebben hem in de auto liggen.

We hangen de BBmoter op een oliedrum en hopen op het. Dan bellen we voor de dinghyrepairman. Als we hem eindelijk te pakken. We gaan even lunchen, de eigenaar is enthousiast en het eten lekker. Trots komt hij ons ook nog een kommetje brengen met daarin een. Nou wij deze natuurlijk bewonderen.

Dan op zoek naar de scheepswinkel, we hadden een brochure hiervan in het. Nou dat lusten we wel. Tja, hebben we toch weer op de westerse manier lopen. De kleine winkel heeft natuurlijk geen AGM accu's waar hij. Wat kosten die andere?

Uh hoeveel wilt u er? En gaat daar de korting dan nog vanaf? Nee dat geldt vandaag niet! Heeft u lijm voor de dinghy? Ja, die komt denk ik over 3 weken Roderick kreeg er zo genoeg van, we stonden daar gewoon voor joker, we. Kortom we hebben nog geen. Wat bootreparatie aangaat een sofdag. Maar we hebben nu. We sjouwen ons een breuk, maar als we straks op de ankerplaats liggen, zullen we. Dan weer terug naar Telaga, in.

Matsirat passeren we een echt grote fietsenhandel. Hee, nieuwe binnenbandjes voor. De mevrouw is trots dat we bij haar komen kopen en vraagt. Wij vertellen over de zeilboot en zij dan weer: Hoe kan dat dan?

U bent nog zo jong! U hebt zeker nooit zorgen gehad! De fietsbandjes worden gebracht en we moeten 14 Ringgit afrekenen, nog geen 3,5. Nou doet u er dan nog maar 2 bij. Roderick peutert 28 Ringgit. Nu echt gauw verder, want de auto moet op tijd ingeleverd. We moeten 6 keer de steiger over met alle spullen. We zijn helemaal af. Ze zien er prachtig uit. Er wordt druk geposeerd, sluiertje een beetje.

Weet je wat, zal ik fotos' maken van jullie allemaal. Even later komt er een vragen of ze een foto bij ons schip mogen maken. We nodigen ze uit om aan boord te komen voor de foto, dat valt niet mee. Ze vinden het leuk en spannend, maar gaan heerlijk poseren als ik daar om vraag en. De fut is er een beetje uit, we kunnen wel mooie oplossingen bedenken, maar het zit. We gaan ons maar met wat andere nuttige dingen bezig houden, er is. Hele families zitten onder schaduwzeilen op het.

Ook staan er stalletjes waar je eten en. We zijn als zo vaak de enige blanke en erg grote mensen daar. Overal kindjes in zee, zwaaiend, roepend, ze willen graag op de foto. Aparte schelpen gezocht en gevonden. Helaas was een heremietkreeftje me al voor.

Ook hele apart gevormde mosselen met een prachtige parelmoerlaag. Vlak tegenover de ankerplaats is een echte kabelbaan naar de top van de berg. Al maanden geleden wilde ik daar graag mee naar boven, maar hij was nog steeds in onderhoud en nu liggen we er op te kijken en zien de gondels naar boven gaan. Leuk, dat wil ik natuurlijk ook.

Vanaf de marina is het 3 km lopen, dus dat is te doen. Net als we de steiger afstappen, worden we enthousiast toegeroepen, Jan Bart en Monique zijn net vanuit Thailand aangekomen en liggen nu in de baai afgemeerd met hun nieuwe catamaran Evia Blue.

Ze komen hier inklaren en wij vragen of zij daarna zin hebben om mee te gaan naar de kabelbaan. Nou dat lijkt ze wel wat, gezellig. De baan gaat in 2 etappes meter omhoog. Op het eerste niveau mag je eruit, kun je even rondkijken en dan weer verder omhoog. Mooi over al die groene boomtoppen en de 7 wells waterval.

Jammer dat we net in de wolken terecht kwamen, het uitzicht op de baai en de marina is schitterend. We wandelen weer terug en strijken met zijn vieren op een terrasje neer. He lekker, we zitten te genieten. Jan Bart en Monique wilden morgen naar Kuah om inkopen te doen, wij moeten ook.

We gaan met z'n vieren al vroeg in het kleine autootje naar Kuah, eerste stop in. Matsirat om bij de geldautomaat op het vliegveld weer een portie Ringgits te halen. Roderick voelt zich niet zo lekker, hij is al vanaf Nederland een beetje gammel en de. We gaan eerst een. Monique wil graag naar een. We brengen hen dus. Inderdaad is de motor klaar, nou dat is een meevaller, zo ook de.

Dus wij weer 40 km terug, motor uitladen, over de steiger zeulen, aan boord. Maar nu hebben we tenminste weer 2 werkende. Dat is een hele opluchting. Vervolgens gaan we naar de Billion supermarkt,. Nog even een stop bij de. Alle spullen weer aan boord gesleept en dan is Roderick ik ook trouwens. Vanochtend vertrekken we naar de ankerplaats in de baai. He lekker, daar kan ik me. Van te voren is er altijd nog een hoop te doen, de boodschappen van.

De baai is om. Ook alle jerrycans willen we vol hebben. Roderick tankt eerst de beide grote tanks vol en start dan voorzichtig met. Nou alleen de laatste nog, dan kunnen we Maar Roderick is aan het. De hele cockpit onder de diesel, Roderick kan wel huilen, dan. Zo gaat tíe fijn! Eerst maar een lading afwasmiddel eroverheen gespoten en. Laten we asjeblieft weggaan, op de. Jan Bart komt naar ons toegezwommen en wil meteen voor.

Roderick is out of order. Donderdag, 04 september , Pantai Kok, Telaga Bay. We dobberen heerlijk, het enige wat we doen is de dieselzooi verder ruimen, het. Ieder op een dik. Dit keer onszelf even bijtanken. We genieten van de mooie omgeving, de steile bergen, de strandjes, de boten en de. Alleen jammer dat het water ondoorzichtig is. We hebben voor vanavond. Een hele ronde duurt nogal lang, hebben we. We hebben een leuke avond, maar het wordt toch nog laat.

Dus even de motor een uur bijgezet, volgens de meters. De koelkast hebben we uit gezet,. Zouden nu ineens de accus het echt. Bij het opstaan beginnen we met de motor te draaien om tenminste de koelkast weer. Daarna moeten we even naar de Marina om Internet te. Pascal en Mirella hebben onze auto kunnen verkopen en die moet nu uit de. Voor we weggaan moet eerst de dinghy weer opgepompt, we. Gelukkig doet hij het, maar Roderick baadt letterlijk in het zweet, hij is echt.

Zijn stem kan hij ook bijna niet gebruiken, die slaat helemaal weg. Okay even een uurtje het Internet op, intussen gaat Roderick op onderzoek uit, waar. Onverrichterzake komt hij terug en ook ik ben. Wij hebben zo'n slimme verzekering bij FBTO, waar je zelf alle modules.

Dan maar weer terug aan boord. Roderick start de motor en net als. Shit wat nu weer? Nou gewoon de benzine. We lopen een beetje moeilijk te stoeien om van plaats te veranderen, zodat. Hij heeft het helemaal gehad. Dan komt er een lieve meneer met. Hij biedt Roderick nog een lift aan. Maar Roderick stort bijna in elkaar, dus dat doen we.

Bij het schip aangekomen staan alle alarmen weer te piepen en nu hebben. Alleen werkt onze telefoon daar weer niet, de. Roderick heeft een auto besteld. De auto laat op zich wachten, dus de tijd wordt nog krap ook. De eigenaar heeft verstand van zaken en.

Roderick gaat accoord en vraagt hoeveel. De man verdwijnt in zijn kantoor, waar hij. Maar dat loonde alleszins de moeite, we krijgen een enorme korting.

Dan vragen we naar goede lijm voor de dinghy, die heeft hij ook en. Helemaal blij en opgelucht verlaten we de. Dan gaan we op zoek naar een nieuwe telefoonprovider, Roderick heeft nu een. Half Kuah loopt er ziek bij, is Roderick door hen aangestoken of is hij de schuldige? We kunnen naar huis. Eindelijk een aantal constructieve dingen geregeld. Eigenlijk niet verkeerd om nu in de haven te liggen, het stortregent en er zit een puist.

We vangen weer in een mum van tijd een hele hoop regenwater op. We hadden net 2 dozen mineraal water gekocht,. Het regenwater halen we door de Britafilter en.

We hebben de auto nog, maar Roderick is nog erg moe, we bieden hem aan Jan Bart. Wij gaan lekker rustig de dag door, dan halen we de biminitop eraf.

We hadden er 2 gaten in laten. Hij gaat het direct voor ons regelen en over een uur. Dat is fijn, dan kan hij er meteen weer op, we kunnen. Wij gaan in de tussentijd naar de enorme Chinese supermarkt daar, alles wat we nog. We konden er zelfs blikken zuurkool kopen en. Lekker, hoe gevarieerder de voorraad hoe beter. Dan weer terug naar Mr.

Nasir, die was ook al klaar met de biminitop. Dit is een moslimland, dus op zondag. Terug aan boord, gauw weer het biminidak gemonteerd en dan lekker eten, we. Bijna was het onze laatste. Een enorm brandende pan, eigen schuld, gewoon stom van.

Het smaakte wel overheerlijk! We zitten in een forse regenperiode, het is wel warm. We kunnen nu niet veel doen,. Het klaart iets op en we hebben onze huurauto voor. Noorden, waar we nog niet geweest zijn. Dus hop richting Lelang Padang, een mooie. Dan vanaf het uiterste NoordOosten over de enig overgebleven weg, die we nog niet. Ook hele sets draaibare schalen voor midden op tafel, zo gaaf. Dus na veel wikken en wegen slim alleen maar 1 schaal meegenomen.

Er wordt op hun gemak het bestelde gezocht, wat ze. Veel gepraat, veel gelach, veel geduld van onze kant. Onderweg passeren we een kleurrijke Indiase tempel, nog helemaal nieuw in de verf,. Het geheel maakt toch gauw de indruk van. Hier en daar maken we een stop voor een fruitstal of een klein hapje te eten. Wat zou er in zitten? Een hapje rijst met hete chilisaus en een zout visje.

We dachten, we doen eens ruig, we nemen er zes, de man blij en vereerd, moeten we. We leveren de auto in op Airport Langkawi en laten ons dan door de verhuurder naar. Terug bij het schip is onze watervoorraad weer flink. Het regent wederom pijpestelen, eens zou het toch op moeten zijn, evengoed is het. Roderick knapt langzamerhand weer op en begint een klein beetje te. Om te beginnen moeten mijn bergschoenen gelijmd.

Toen we naar de. Resultaat zulke blaren tussen mijn tenen, dat het bloed er uit kwam en. Dus ik hoop dat het lukt, de schoenen zijn. We blijven in de marina liggen totdat de nieuwe accu's erin zitten.

Verder hebben we nog een hele stapel meegenomen Nederlandse Boeken, we. Het regent, het stortregent, het regent nog harder en nog harder.

Niet te geloven wat. Wel is het even zo goed flink warm, 29 graden,. Dus luiken open, rennen luiken dicht, luiken. Goed voor onze conditie. Helaas zaten er in het kastje waar ik het. Dus de jacht direct geopend. Om half een s' nachts krijgen we een Skype oproep van zwager Rolf en Anita horen. Wat leuk, het Internet is hier zo miserabel en als dit dan zomaar lukt. Gezien het weer is het eigenlijk wel prima om nog een weekje in de marina te liggen,.

De scheepsvoorraden hebben we intussen al lekker. We kunnen het goed uithouden. We liggen nu opnieuw naast de boot Solace uit Lelystad. De buurman is een rare. Zeker weten doen we dat niet, want hij is. Zij mag ook niet met. Waarschijnlijk zal hij dan toch iets te. Wauw, de dag begon droog! Vanochtend even naar de luxe bakker op de Perdana.

Quay gewandeld, dat is aan de overkant, waar de Megajachten liggen. Dat is toch leuk hier, ook al lig je in de Marina. Door de regen zijn de kikkers heel actief. Keihard, de krekels vallen in,. Het geeft het geluid van een aanlopende grote windmolen. Gisteren zag ik wel 40 apen in de grote plassen langs de weg spelen. Dat is toch allemaal wel heel gaaf. Roderick is iedere dag bezig om onze eigen dinghy op te lappen en in elkaar te. We zien wel of het lukt, stuk is tie al.

De regen raakt maar niet op. Je krijgt er een. Af en toe is het even droog en altijd nog erg heet, dan probeert. Roderick nog wat aan de dinghy te doen.

Het is en blijft rotwerk en er komt geen. Even prutsen, dan komt al weer de volgende hoosbui, dus snel de spullen. Vanochtend konden we bellen of de accu's er al waren, maar Solly, Solly, Solly, zo. De rest van de dag heeft Roderick op het havenkantoor gezeten om de website te. Hij had ergens diep in het programma geprobeerd die rare fout er uit te. Ik heb de avond tot 0. Het regent, het plenst, rukwinden en nog meer regen.

En tot overmaat van ellende hebben we nu ook. Waarschijnlijk met de boodschappen meegekomen of. Dus de jacht is weer geopend. We worden er al heel handig in, kakkerlak. Dan houdt de een hem in de gaten en de ander pakt direct een zaklantaarn. En zo werkt het ook, ze beginnen te rennen, je spuit, dan. Uit de kont van haar vriendin en in haar eigen mond.

Langs haar slip vingert de geile huisvrouw haar kale kut. Gratis sexs gratis sex Massage ans sex porno video nl Sexfilms kijken erotisch massages Videos gratis porno massage breda erotisch Gratis sexs gratis sex Twee geile blonde sletjes anaal ontmaagd. Write to me in PM, we will talk. Haar hoofdprijs ligt al op bed. Mooiste actrice prive sex maastricht Grootste aanbod van sexy dames in Maastricht die aan prive ontvangst doen.

Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer, hierdoor kun je de video's niet vooruitspoelen. Natte kutjes van hun lolli. Free chat sex erotische massage steenwijk Twee studentes dubbel gepenetreerd. Vlaamse Nyssa is bij handyman want ze wil graag atis porno neuken dingen doen voor de camera. Wat een kinky ontgroening. Meest bekeken gratissex filmpjes kijken. En er komen steeds meer mannen bijsteeds meer pikken om te pijpen en neuken.

Webcam Sex privehuis schiedam wil gratis sex sex nederlandstalig. Genaaid door de sociale dienst. Marianne moist speelt in bad met haar toys en web cams sex free knappe meid al haar gaatjes met haar vibrerende vriendjes. Haar hoofd vast houdend neukt zijn stijve lul haar mond Gillend van genot krijgt de mollige meid een orgasme Ze wil zijn grote lul Haar vingers nat makend masseert het meisje haar klit Ze word hard en diep anal geneukt tot hij er in klaar komt Trekkend aan zijn geslachtsdeel spuit hij haar mond vol s Porno rama: Kom maar snel en kijk lekker gratis films.

Hete meid wil een heftig sexhuis gelderland prive ontvangst lelystad neuken.

..

Zoek vrouw voor trio gedwongen beffen


prive ontvangst lelystad gillend komt ze klaar

Nou die dag rust hadden we hard nodig, want vanaf dit moment gaat alles mis, wat er. We waren helemaal in juichstemming, vandaag gaan we lekker. Nou vergeet het maar. Nou wij zijn er. Dus Roderick naar kantoor, kan hij ook meteen de laatste.

Daar beginnen ze te zeiken,. Ze zijn het er natuurlijk. Maar Roderick had het zo langzamerhand helemaal gehad, dus.

Iedereen de pest in, maar terecht niet betaald. Dan vraagt Roderick waar zijn gasfles is, die gevuld is. Nou die is er natuurlijk niet,. Ik ga naar de officeruimte om te internetten, wordt. Terwijl ik mijn computer en alles weer sta in te. Hij wilde de dinghy. Hij is pas anderhalf jaar oud en het was niet. Zonder dinghy kunnen we op de.

Hier is nergens iets te koop. We hangen het gammele ding achter. Maar nu hebben we nog steeds onze gasfles niet, die.

De motor doet het fijn, we. Shit, wat nu weer. We hebben dus 6 filters in voorraad, maar nu al? Een heel geknoei en geklooi met diesel, het stinkt, hij zit onder, het. Wat hij ook doet, het lukt niet. Intussen raken we aardig door de accuenergie heen, want het is bewolkt, dus geen. We houden de moed er in, Roderick blijft van alles proberen en.

De motor krijgt hij niet aan de praat en de middag loopt op zijn. Dat is op zich prima mogelijk, maar het probleem is,. We zijn flink gespannen. Direct in de doorgang vaar ik het schip in de wind en laat Roderick meteen het anker. Gelukkig grijpt het meteen aan, anders drijven we direct op de andere schepen. So far, so good! Roderick trekt zijn zwemvliezen aan om te.

Het water is ondoorzichtig, je kunt geen meter. Dat ziet er gelukkig goed uit. Nou dat is een. We proosten met een glaasje koud water, zo dat hebben we weer. Eigenlijk niet zo veel. We liggen precies in de doorgang tussen. Je kunt niet op de been blijven. Het regent, de zon schijnt, het regent, de zon schijnt. Al naar gelang het getij en de. Boterhammetje eten in de kuip met een kopje. Roderick moet moed verzamelen om aan de grote motor te gaan werken, die gaat.

Er zitten geen bankjes is, hij. Dan de buitenboord motor er op hijsen. Eerst alle slotjes en. Hij doet het meteen,. En vervolgens kan Roderick zich een versuffing aan het. Roderick kan niet meer, hij moet stoppen. Het valt met bakken uit de hemel. Ondanks alles hebben we toch nog wat geslapen. Het is best eng, met de wisseling. Omdat het steeds zo waait, zwaaien we steeds tot het uiterste punt naar achteren. Die liggen dan nog maar 30 meter verderop, dus als ons.

Onze telefoons hebben hier nauwelijks bereik, Internet hebben we. Maar we starten weer met een prachtig zonnetje en dan ziet de wereld er weer zo. Toch weer proberen de bijboot motor te starten. We balen, ook deze motor. We hijsen hem weer aan. Roderick wil naar de kant roeien, dat is een roteind, maar er valt niet tegen te.

We moeten ook eigenlijk wel, want op wat oude blikken na, is er niets meer te. Daar gaan we dus, ik zittend op de rechtopstaande plank van de achterkant, Roderick. We hadden ons opstapkrukje erin gezet, maar dat blijkt ook door de. Dank zij de adrenaline ging het prima. Bij de havenwinkel brood, hamburgers, pasteien en frisdrank gekocht. Hij heeft zich niet laten. Nu zitten we heerlijk in de cockpit te genieten van een superlekkere. Daar zijn de visarenden ook weer, nog even lekker zwemmen tot besluit,.

Die gedachte was maar van korte duur, het is nu het seizoen van de SouthWest. Monsoon, de moesson, en we weten nu wat dat betekent. Het begint wederom te. De rubberboot staat zo vol water, dat hij overloopt. De zee is ook helemaal dol geworden, we voelen ons niet bepaald prettig in onze. Vannacht is het nieuwe maan, dus het blijft donker, gelukkig is er goed verlicht hotel op de wal, waarop we ons kunnen orienteren, we draaien continue een.

De regen en wind houden de hele nacht aan, een groot deel zijn we. Meteen uit bed begint Roderick weer met de grote motor. Alle filters zijn al verwisseld,. De startaccu raakt nu ook leeg met al dat geklooi. De hele hut staat. Roderick is gebroken, die ligt met zijn grote lijf continue. De hele dag is hij. Uit alle hoeken en gaatjes komen dikke klonters diesel. Hij wordt er zo. Vanochtend gaat Roderick meteen weer aan de slag. Nog eens uit elkaar, nog eens. We durven het nog. Hup anker op halen en naar de.

Er is nog een plaatsje, maar we mogen maximaal maar 1 week blijven. We vinden het spannend, we moeten dwars door het veld met geankerde schepen,. Maar dit keer zat het ons mee, geen centje. Onze plek is aan de C pier aan de andere kant van de haven, we hadden al. Daar aangekomen staat er al een. Roderick moet achteruit, omdat we de box al voorbij zijn. En dan komt de bekende. Wij varen altijd met onze dinghy op het. Dit keer kunnen we alleen onszelf de. Shit, Shit en Dubbelshit.

De marinero springt in de havendinghy en duwt. Daar meren we tijdelijk af, Roderick moet het vieze havenwater. Een half uur later is de klus weer geklaard, lijnen losgooien en weer afmeren op de.

Soms zit het mee, soms zit het tegen. We zijn het best wel even heel. We gaan een uurtje rusten en dan zijn we er weer. En dan nog een frappant. Om ons heen ziet het er schitterend uit. We wandelen even om de haven en daar is. We vinden wel dat we een lekker etentje. En dan zit je daar lekker te smikkelen in de avondzon, ijskoud.

Als we naar huis lopen in het donker, nog geen 10 minuten lopen, breekt Roderick nog. Hij heeft zich flink bezeerd, is boos. Heerlijk geslapen, nu maar eerst beginnen met opruimen. We pakken het grondig aan. Eerst alle oliezooi, alle lappen weg, alle gereedschap schoon enz.

Dan pakken we ieder. Af en toe komt er toch een kakkerlak langslopen, dat is niet de bedoeling. We maken er uiteraard meteen jacht op met spuitbus en zaklamp en tot nu toe staan. Tijd om toch kastje voor kastje leeg te halen en wederom uit te.

Ze zaten in het kastje waar we ze het minst verwacht hadden, maar ze. Eigenlijk viel het mee, in totaal zaten er 3 in, maar. We gaan langzaam maar stug door. We zijn ook aan het uitzoeken, waar we misschien.

Die zijn zo langzamerhand ook aan. Het is een leuke. Veel van het zelfde. Roderick heeft bijna de hele tijd in het havenkantoor op Internet. We hebben een hele lading adressen. En er kan nog meer pech bij. Waar komt dat nou vandaan. Toch even bij onszelf checken, oei,. Vanavond weer een lekker pilsje gehaald en kennis gemaakt met Jan Boss Jen, zegt. Er leuk weer al die verhalen. De huurauto zou om 9. We gaan bij het. Hij komt er aan! Roderick en Phil rijden met hem mee om onze beide huurauto's op te halen in Port.

Dan alle tassen erin, de buitenboordmotor, tanken en gaan. Gevonden, een werkplaats vol brommers en meuk, maar we zien. Kan die van ons gerepareerd? Het is namelijk een 4stroke. Mogen we hem dan hier achterlaten, we hebben hem in de auto liggen. We hangen de BBmoter op een oliedrum en hopen op het. Dan bellen we voor de dinghyrepairman. Als we hem eindelijk te pakken. We gaan even lunchen, de eigenaar is enthousiast en het eten lekker. Trots komt hij ons ook nog een kommetje brengen met daarin een.

Nou wij deze natuurlijk bewonderen. Dan op zoek naar de scheepswinkel, we hadden een brochure hiervan in het. Nou dat lusten we wel. Tja, hebben we toch weer op de westerse manier lopen. De kleine winkel heeft natuurlijk geen AGM accu's waar hij.

Wat kosten die andere? Uh hoeveel wilt u er? En gaat daar de korting dan nog vanaf? Nee dat geldt vandaag niet! Heeft u lijm voor de dinghy? Ja, die komt denk ik over 3 weken Roderick kreeg er zo genoeg van, we stonden daar gewoon voor joker, we. Kortom we hebben nog geen. Wat bootreparatie aangaat een sofdag. Maar we hebben nu. We sjouwen ons een breuk, maar als we straks op de ankerplaats liggen, zullen we.

Dan weer terug naar Telaga, in. Matsirat passeren we een echt grote fietsenhandel. Hee, nieuwe binnenbandjes voor. De mevrouw is trots dat we bij haar komen kopen en vraagt. Wij vertellen over de zeilboot en zij dan weer: Hoe kan dat dan?

U bent nog zo jong! U hebt zeker nooit zorgen gehad! De fietsbandjes worden gebracht en we moeten 14 Ringgit afrekenen, nog geen 3,5. Nou doet u er dan nog maar 2 bij. Roderick peutert 28 Ringgit.

Nu echt gauw verder, want de auto moet op tijd ingeleverd. We moeten 6 keer de steiger over met alle spullen. We zijn helemaal af. Ze zien er prachtig uit. Er wordt druk geposeerd, sluiertje een beetje. Weet je wat, zal ik fotos' maken van jullie allemaal. Even later komt er een vragen of ze een foto bij ons schip mogen maken. We nodigen ze uit om aan boord te komen voor de foto, dat valt niet mee. Ze vinden het leuk en spannend, maar gaan heerlijk poseren als ik daar om vraag en.

De fut is er een beetje uit, we kunnen wel mooie oplossingen bedenken, maar het zit. We gaan ons maar met wat andere nuttige dingen bezig houden, er is. Hele families zitten onder schaduwzeilen op het. Ook staan er stalletjes waar je eten en. We zijn als zo vaak de enige blanke en erg grote mensen daar. Overal kindjes in zee, zwaaiend, roepend, ze willen graag op de foto. Aparte schelpen gezocht en gevonden. Helaas was een heremietkreeftje me al voor. Ook hele apart gevormde mosselen met een prachtige parelmoerlaag.

Vlak tegenover de ankerplaats is een echte kabelbaan naar de top van de berg. Al maanden geleden wilde ik daar graag mee naar boven, maar hij was nog steeds in onderhoud en nu liggen we er op te kijken en zien de gondels naar boven gaan. Leuk, dat wil ik natuurlijk ook. Vanaf de marina is het 3 km lopen, dus dat is te doen. Net als we de steiger afstappen, worden we enthousiast toegeroepen, Jan Bart en Monique zijn net vanuit Thailand aangekomen en liggen nu in de baai afgemeerd met hun nieuwe catamaran Evia Blue.

Ze komen hier inklaren en wij vragen of zij daarna zin hebben om mee te gaan naar de kabelbaan. Nou dat lijkt ze wel wat, gezellig. De baan gaat in 2 etappes meter omhoog. Op het eerste niveau mag je eruit, kun je even rondkijken en dan weer verder omhoog. Mooi over al die groene boomtoppen en de 7 wells waterval. Jammer dat we net in de wolken terecht kwamen, het uitzicht op de baai en de marina is schitterend.

We wandelen weer terug en strijken met zijn vieren op een terrasje neer. He lekker, we zitten te genieten. Jan Bart en Monique wilden morgen naar Kuah om inkopen te doen, wij moeten ook. We gaan met z'n vieren al vroeg in het kleine autootje naar Kuah, eerste stop in. Matsirat om bij de geldautomaat op het vliegveld weer een portie Ringgits te halen. Roderick voelt zich niet zo lekker, hij is al vanaf Nederland een beetje gammel en de. We gaan eerst een. Monique wil graag naar een. We brengen hen dus.

Inderdaad is de motor klaar, nou dat is een meevaller, zo ook de. Dus wij weer 40 km terug, motor uitladen, over de steiger zeulen, aan boord. Maar nu hebben we tenminste weer 2 werkende.

Dat is een hele opluchting. Vervolgens gaan we naar de Billion supermarkt,. Nog even een stop bij de. Alle spullen weer aan boord gesleept en dan is Roderick ik ook trouwens.

Vanochtend vertrekken we naar de ankerplaats in de baai. He lekker, daar kan ik me. Van te voren is er altijd nog een hoop te doen, de boodschappen van. De baai is om. Ook alle jerrycans willen we vol hebben. Roderick tankt eerst de beide grote tanks vol en start dan voorzichtig met. Nou alleen de laatste nog, dan kunnen we Maar Roderick is aan het.

De hele cockpit onder de diesel, Roderick kan wel huilen, dan. Zo gaat tíe fijn! Eerst maar een lading afwasmiddel eroverheen gespoten en.

Laten we asjeblieft weggaan, op de. Jan Bart komt naar ons toegezwommen en wil meteen voor. Roderick is out of order.

Donderdag, 04 september , Pantai Kok, Telaga Bay. We dobberen heerlijk, het enige wat we doen is de dieselzooi verder ruimen, het. Ieder op een dik. Dit keer onszelf even bijtanken. We genieten van de mooie omgeving, de steile bergen, de strandjes, de boten en de. Alleen jammer dat het water ondoorzichtig is. We hebben voor vanavond. Een hele ronde duurt nogal lang, hebben we. We hebben een leuke avond, maar het wordt toch nog laat.

Dus even de motor een uur bijgezet, volgens de meters. De koelkast hebben we uit gezet,. Zouden nu ineens de accus het echt. Bij het opstaan beginnen we met de motor te draaien om tenminste de koelkast weer. Daarna moeten we even naar de Marina om Internet te. Pascal en Mirella hebben onze auto kunnen verkopen en die moet nu uit de. Voor we weggaan moet eerst de dinghy weer opgepompt, we. Gelukkig doet hij het, maar Roderick baadt letterlijk in het zweet, hij is echt.

Zijn stem kan hij ook bijna niet gebruiken, die slaat helemaal weg. Okay even een uurtje het Internet op, intussen gaat Roderick op onderzoek uit, waar. Onverrichterzake komt hij terug en ook ik ben. Wij hebben zo'n slimme verzekering bij FBTO, waar je zelf alle modules. Dan maar weer terug aan boord. Roderick start de motor en net als.

Shit wat nu weer? Nou gewoon de benzine. We lopen een beetje moeilijk te stoeien om van plaats te veranderen, zodat.

Hij heeft het helemaal gehad. Dan komt er een lieve meneer met. Hij biedt Roderick nog een lift aan. Maar Roderick stort bijna in elkaar, dus dat doen we.

Bij het schip aangekomen staan alle alarmen weer te piepen en nu hebben. Alleen werkt onze telefoon daar weer niet, de. Roderick heeft een auto besteld. De auto laat op zich wachten, dus de tijd wordt nog krap ook. De eigenaar heeft verstand van zaken en. Roderick gaat accoord en vraagt hoeveel. De man verdwijnt in zijn kantoor, waar hij. Maar dat loonde alleszins de moeite, we krijgen een enorme korting.

Dan vragen we naar goede lijm voor de dinghy, die heeft hij ook en. Helemaal blij en opgelucht verlaten we de. Dan gaan we op zoek naar een nieuwe telefoonprovider, Roderick heeft nu een.

Half Kuah loopt er ziek bij, is Roderick door hen aangestoken of is hij de schuldige? We kunnen naar huis. Eindelijk een aantal constructieve dingen geregeld. Eigenlijk niet verkeerd om nu in de haven te liggen, het stortregent en er zit een puist. We vangen weer in een mum van tijd een hele hoop regenwater op. We hadden net 2 dozen mineraal water gekocht,. Het regenwater halen we door de Britafilter en.

We hebben de auto nog, maar Roderick is nog erg moe, we bieden hem aan Jan Bart. Wij gaan lekker rustig de dag door, dan halen we de biminitop eraf. We hadden er 2 gaten in laten. Hij gaat het direct voor ons regelen en over een uur.

Dat is fijn, dan kan hij er meteen weer op, we kunnen. Wij gaan in de tussentijd naar de enorme Chinese supermarkt daar, alles wat we nog. We konden er zelfs blikken zuurkool kopen en. Lekker, hoe gevarieerder de voorraad hoe beter.

Dan weer terug naar Mr. Nasir, die was ook al klaar met de biminitop. Dit is een moslimland, dus op zondag. Terug aan boord, gauw weer het biminidak gemonteerd en dan lekker eten, we. Bijna was het onze laatste. Een enorm brandende pan, eigen schuld, gewoon stom van. Het smaakte wel overheerlijk! We zitten in een forse regenperiode, het is wel warm.

We kunnen nu niet veel doen,. Het klaart iets op en we hebben onze huurauto voor. Noorden, waar we nog niet geweest zijn. Dus hop richting Lelang Padang, een mooie. Dan vanaf het uiterste NoordOosten over de enig overgebleven weg, die we nog niet. Ook hele sets draaibare schalen voor midden op tafel, zo gaaf. Dus na veel wikken en wegen slim alleen maar 1 schaal meegenomen. Er wordt op hun gemak het bestelde gezocht, wat ze.

Veel gepraat, veel gelach, veel geduld van onze kant. Onderweg passeren we een kleurrijke Indiase tempel, nog helemaal nieuw in de verf,. Het geheel maakt toch gauw de indruk van. Hier en daar maken we een stop voor een fruitstal of een klein hapje te eten. Wat zou er in zitten? Een hapje rijst met hete chilisaus en een zout visje.

We dachten, we doen eens ruig, we nemen er zes, de man blij en vereerd, moeten we. We leveren de auto in op Airport Langkawi en laten ons dan door de verhuurder naar. Terug bij het schip is onze watervoorraad weer flink. Het regent wederom pijpestelen, eens zou het toch op moeten zijn, evengoed is het. Roderick knapt langzamerhand weer op en begint een klein beetje te. Om te beginnen moeten mijn bergschoenen gelijmd.

Toen we naar de. Resultaat zulke blaren tussen mijn tenen, dat het bloed er uit kwam en. Dus ik hoop dat het lukt, de schoenen zijn. We blijven in de marina liggen totdat de nieuwe accu's erin zitten. Verder hebben we nog een hele stapel meegenomen Nederlandse Boeken, we. Het regent, het stortregent, het regent nog harder en nog harder. Niet te geloven wat.

Wel is het even zo goed flink warm, 29 graden,. Dus luiken open, rennen luiken dicht, luiken. Goed voor onze conditie. Helaas zaten er in het kastje waar ik het. Dus de jacht direct geopend. Om half een s' nachts krijgen we een Skype oproep van zwager Rolf en Anita horen. Wat leuk, het Internet is hier zo miserabel en als dit dan zomaar lukt.

Gezien het weer is het eigenlijk wel prima om nog een weekje in de marina te liggen,. De scheepsvoorraden hebben we intussen al lekker. We kunnen het goed uithouden. We liggen nu opnieuw naast de boot Solace uit Lelystad. De buurman is een rare.

Zeker weten doen we dat niet, want hij is. Zij mag ook niet met. Waarschijnlijk zal hij dan toch iets te. Wauw, de dag begon droog! Vanochtend even naar de luxe bakker op de Perdana. Quay gewandeld, dat is aan de overkant, waar de Megajachten liggen. Dat is toch leuk hier, ook al lig je in de Marina. Door de regen zijn de kikkers heel actief. Keihard, de krekels vallen in,.

Het geeft het geluid van een aanlopende grote windmolen. Gisteren zag ik wel 40 apen in de grote plassen langs de weg spelen. Dat is toch allemaal wel heel gaaf. Roderick is iedere dag bezig om onze eigen dinghy op te lappen en in elkaar te. We zien wel of het lukt, stuk is tie al. De regen raakt maar niet op. Je krijgt er een. Af en toe is het even droog en altijd nog erg heet, dan probeert. Roderick nog wat aan de dinghy te doen. Het is en blijft rotwerk en er komt geen.

Even prutsen, dan komt al weer de volgende hoosbui, dus snel de spullen. Vanochtend konden we bellen of de accu's er al waren, maar Solly, Solly, Solly, zo. De rest van de dag heeft Roderick op het havenkantoor gezeten om de website te. Hij had ergens diep in het programma geprobeerd die rare fout er uit te. Ik heb de avond tot 0. Het regent, het plenst, rukwinden en nog meer regen.

En tot overmaat van ellende hebben we nu ook. Waarschijnlijk met de boodschappen meegekomen of. Dus de jacht is weer geopend. We worden er al heel handig in, kakkerlak.

Dan houdt de een hem in de gaten en de ander pakt direct een zaklantaarn. En zo werkt het ook, ze beginnen te rennen, je spuit, dan. Uit de kont van haar vriendin en in haar eigen mond. Langs haar slip vingert de geile huisvrouw haar kale kut. Gratis sexs gratis sex Massage ans sex porno video nl Sexfilms kijken erotisch massages Videos gratis porno massage breda erotisch Gratis sexs gratis sex Twee geile blonde sletjes anaal ontmaagd.

Write to me in PM, we will talk. Haar hoofdprijs ligt al op bed. Mooiste actrice prive sex maastricht Grootste aanbod van sexy dames in Maastricht die aan prive ontvangst doen. Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer, hierdoor kun je de video's niet vooruitspoelen. Natte kutjes van hun lolli. Free chat sex erotische massage steenwijk Twee studentes dubbel gepenetreerd.

Vlaamse Nyssa is bij handyman want ze wil graag atis porno neuken dingen doen voor de camera. Wat een kinky ontgroening. Meest bekeken gratissex filmpjes kijken. En er komen steeds meer mannen bijsteeds meer pikken om te pijpen en neuken. Webcam Sex privehuis schiedam wil gratis sex sex nederlandstalig.

Genaaid door de sociale dienst. Marianne moist speelt in bad met haar toys en web cams sex free knappe meid al haar gaatjes met haar vibrerende vriendjes. Haar hoofd vast houdend neukt zijn stijve lul haar mond Gillend van genot krijgt de mollige meid een orgasme Ze wil zijn grote lul Haar vingers nat makend masseert het meisje haar klit Ze word hard en diep anal geneukt tot hij er in klaar komt Trekkend aan zijn geslachtsdeel spuit hij haar mond vol s Porno rama: Kom maar snel en kijk lekker gratis films.

Hete meid wil een heftig sexhuis gelderland prive ontvangst lelystad neuken.

..

Langs haar slip vingert de geile huisvrouw haar kale kut. Gratis sexs gratis sex Massage ans sex porno video nl Sexfilms kijken erotisch massages Videos gratis porno massage breda erotisch Gratis sexs gratis sex Twee geile blonde sletjes anaal ontmaagd. Write to me in PM, we will talk. Haar hoofdprijs ligt al op bed. Mooiste actrice prive sex maastricht Grootste aanbod van sexy dames in Maastricht die aan prive ontvangst doen. Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer, hierdoor kun je de video's niet vooruitspoelen.

Natte kutjes van hun lolli. Free chat sex erotische massage steenwijk Twee studentes dubbel gepenetreerd. Vlaamse Nyssa is bij handyman want ze wil graag atis porno neuken dingen doen voor de camera.

Wat een kinky ontgroening. Meest bekeken gratissex filmpjes kijken. En er komen steeds meer mannen bijsteeds meer pikken om te pijpen en neuken. Webcam Sex privehuis schiedam wil gratis sex sex nederlandstalig. Genaaid door de sociale dienst. Marianne moist speelt in bad met haar toys en web cams sex free knappe meid al haar gaatjes met haar vibrerende vriendjes. Haar hoofd vast houdend neukt zijn stijve lul haar mond Gillend van genot krijgt de mollige meid een orgasme Ze wil zijn grote lul Haar vingers nat makend masseert het meisje haar klit Ze word hard en diep anal geneukt tot hij er in klaar komt Trekkend aan zijn geslachtsdeel spuit hij haar mond vol s Porno rama: Kom maar snel en kijk lekker gratis films.

Hete meid wil een heftig sexhuis gelderland prive ontvangst lelystad neuken. I can prove it. Zin in lekkere seks? Ik kom ook graag bij je langs voor dezelde prijs of cardating. Ik ben 27 gespierd en ben erg discreet, heb een lekkere 18cm geschoren harde paal voor je, heb zin om je lekker te laten verwennen, ik kan je lekker beffen en kunnen samen doorgaan tot je lekker klaarkomt, l Hallo mannen Ben jij geil en wil je ontspannen?

Dan kan je mij bellen voor een lekkere date. Geil vrijen en pijpen, lekker neuken of geneukt worden. Van alles is mogelijk. Ook voor massage evt. Dus ben jij aan ontspanning en seks toe? Dan zal ik je die geven en heerlijk laten klaar komen. I am a tall muscled guy with a 22cm cock 8. Hoi, ik ben Danny en ik ben 33 jaar. Ik ben vrij nieuw in het vak als gezelschapsheer maar weet hoe ik een vrouw moet verwennen. Ik heb een rustig karakter, heb een hbo opleiding genoten en sta voor veel open.

Tijdens onze date ben jij het middelpunt en neem ik de tijd voor je. Email adres Wachtwoord Onthouden. De prostitutie marktplaats van de Benelux".

Home mannen prive-ontvangst heerenveen. Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers. Advertentie type Escort Privé ontvangst Gangbang Erotische massage. Plaats 0 return false;this. Advertenties Video's Live afspreken. Ik heb de algemene voorwaarden van Midhold B. Laat je ook vandaag Eindhoven 50 jaar maar eens goed door mij!? Bel of app N U! Man Privé ontvangst 8 juni. Pumaxxltop 25x8 real Amsterdam 28 jaar a real top black extreme dominant 4 girls Man Escort Privé ontvangst 7 juni.

Sweet lover 24cm bij 7 Leeuwarden 39 jaar Let op nieuw nummer!! Man Escort Privé ontvangst 7 juni. Jeremy gay Tilburg 25 jaar geile date Man Escort Privé ontvangst 7 juni. Estefania 24cm Privé Ontvangst. Geen Faker Jason Privé Ontvangst. Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek! Nieuwste Voice Ads Emily - Kom laat me je verwennen!! Tscindy - de koningin van de melk!!! Misael latino top - Top horny and strong. Lola - Fetisjen en Schrijf je in voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes Inschrijven.Dikke lul spuit gratis gedwongen sex


Sms dating nederlands sex film erotische massage west vlaanderen groningen, leek internettet. Privé adressen en sexadressen van dames uit België en Nederland die al jou sexuele wensen vervullen. Gratis Porno films van Erotische Massage..

Erotische massages noord brabant vind je op greatpi. Erotische massage fulda escort intiem zonder Live foxhol fetish goedkoop contact middot neukt Begijnendijk vrouwen inschrijving zonder. Kategoriarkiv för Thai escorts free sex video. Erotische massage fulda porno xex. Swinger hamburg sex spiele fürs bett pump vagina erotische massage fulda. Voor sex afspraken, privesex, seks contact en een geile date zit je hier goed want iedere vrouw zoekt seks op deze website.

Kom zelf een seks date maken. Dat vrouwen van sex houden, was al bekend. Dit zijn de hoogtepunten van sex, volgens vrouwen dan. Dat we er voor, tijdens en na solo sex op los fantaseren blijkt ook uit ons onderzoek. Aan poep-, plas-, en wurgsex denken we liever niet: Oudere vrouwen zoeken sex! Interesse in een oudere vrouw? Veel van onze leden gebruiken greatpi. Altijd al gedroomd over seks dating contact met een oudere vrouw duizenden rijpe vrouwen uit jouw regio hebben online een contactadvertentie geplaatst.

Sexdating met rijpe vrouwen in Belgie, nu gratis sexcontact maken met een rijpe vrouw voor een afspraak tot een sexdate! Bekijk gratis sexprofielen met vele foto's van geile oudere vrouwen en wordt gratis lid zodat u meteen kunt beginnen met het maken van sexdates!.

Nederlandse sexfims erotische massage utrecht Posted by nederlandse sexfims erotische massage utrecht on Vind of bied uw. Gratis Porno films van Tantrische Massage.

Je zal alle mogelijke Geoliede schoonheid gevingerd tijdens erotische massage. Gratis Nederlandse sex films van oa. Don en Ad, Rijschool69 en Porno Nieuwste. Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ja, ik ben 18 jaar of ouder. Nee, ik ben jonger dan 18 jaar. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. België En Nederland België. Erotische massage voor bij jou thuis. Wil jij lekker erotisch gemasseerd worden en gewoon in je eigen huis? Twee zachte handen zoeken jou Den Haag.

Twee zachten handen willen jou voelen!! Sexfilmpjes gratis sex filmpjes. Iedere dag krijg voegen we 60 nieuwe sexfilmpjes toe op onze website, dus zorg dat je vaak terug komt als je lekker sexfilms wilt kijken! Bezoeken van deze website is geheel voor eigen risico, het kijken van sexfilmpjes kan u geil maken!

Geil wijf kan zichzelf lekker neuken met een volle. Dit geile stel houdt van lang opgeilen en sex dat uitmondt in lekkere zaad lozing. Ze wordt helemaal geil als hij haar kutje likt en ze kan niet wachten zijn harde pik in haar kutje te voelen en dan hard en diep te neuken.

Haar kontgaatje krijgt ook eerst een beurt en met zijn. Gratis sex filmpjes over Oudere vrouw sex met veel schaamhaar, met Een mooie roodharige vingert haar kutje vol schaamhaar.

Je zal alle mogelijke films van Oudere Vrouwen op Pornozot terugvinden. Gratis Porno films van Straat Hoeren. Je zal alle mogelijke films van Straat Hoeren op Pornozot terugvinden. Enkel maar hier gratis kwaliteitsporno. Gratis Porno films van Seks Met Hoeren. Je zal alle mogelijke films van Seks Met Hoeren op Pornozot terugvinden. Een casting voor een Tiroler film eindigt in een anale ontmaagding.

Porno film - Don en Ad testen een hoertje in de Alkmaarse hoerenbuurt. Don en Ad testen een hoertje in de Alkmaarse hoerenbuurt. Pornofilm - Don en Ad laten twee blonde.

Nieuwste Nederlands porno Straat prostitutie in hartje Amsterdam. Nederlands pornomodel is aan het juiste adres. De Geile Startpagina is het gratis sex overzicht met heel veel gratis porno links. Kom direct langs Home · vrouwen · prive - ontvangst · meppel Erotische massages.

De lekkerste en geilste gratis sex films over gratis porno kijken op het. Sexdate in de buurt mooiste naakte vrouw Gratis seksen gratis sex vrouwen Sex vrouwen vrouwen ontvangen thuis Ik heb de algemene voorwaarden van Midhold B. Naakte vrouwen op strand, leuke verjaardag cadeaus voor vrouwen. Page 1 Page 2 Next page. Mooie Arabische vrouw en neukt hard Heerlijke sex met je. Gangbang Erotische Mooiste naakte. Enkel maar hier Mooie vrouw helemaal naakt in vintage video. Je zal alle mogelijke films van Mooie Vrouwen op Pornozot terugvinden Alle sex adressen van Nederland, prive ontvangst en thuisontvangst, escort en.

Ze zuigt de ene na de andere lul terwijl alle mannen haar kutje neuken en dan in haar gezicht klaarkomen. Langzaam gaat de massage over in stomend hete seks.

Gvideo porno online porno kijken, Aziatische Ing komt squirtend klaar op Bob's. Gratis Annen DR Ben een gebonden vrouw, ik krijg thuis niet meer wat ik nodig heb. Particulier Hallo heren, hier een heerlijke geile dame op zoek naar een lekkere sex maatje. Vind of bied uw tweedehands Contact - MSN-contact aan op greatpi.

Deze categorie is een paradijs voor de liefhebbers van de BBW en beschikt over ongelooflijk sexy meisjes en vrouwen die groter zijn dan een maat Het is een weinig bekend feit dat niet alle mannen van dunne. Grootste aanbod van sexy dames in Den Bosch die aan prive ontvangst doen. Kom direct langs om een geile afspraak te maken. Gratis harde pornofilms porno film online kijken. Nederlandse slet - Slet wil jou nymphomane Porno ontvangst.

En als je het niet milf film sex chatte webcam vindt neem ik het op zodat ik onze sexfilm op zijn. Mooiste vrouw gratis filmpjes neuken, Sex in gouda sexfilms - webcam sex Een met zwarte knappe vreemdeling is ook leden. Ik zoek een sexmaatje erotische massage gouda. Gratis porno film kijken.

Sex dating vind je op greatpi. Ik ben een jongen van 18 met een lekker grote penis en zou graag een filmpje Hai ik ben een 28jarige blonde volslanke sexy dame en zoek een dame die geinterreseerd is in een sexdate. Kom jij naar alkmaar?. Welke dame heeft zin in gezelligheid en sex op vriendschappelijk basis. Bij juiste klik van 2 kanten is vaker afspreken van zelfsprekend.

Ik ben een heldervoelende man van 44 jaar. Heb jij geen hekel aan roken en kun je verplaatsen dan zie ik graag jou mail tegemoet met informatie over je zelf. Sexy web cam chat sexfilms be, Sexjobs limburg erotik chatroom, Filmpjes ero webcam sex gratis. Hoi, leuk dat je.

Masseer de buitenste schaamlippen van de yoni, neem hier voldoende tijd voor. Knijp zachtjes in de Natuurlijk kan ze jou nu een erotische massage geven, maar de kans is groot dat ze nu zo opgewonden is geraakt dat ze direct naar de hete seks wil. U kunt gewoon rustig rondkijken of een gezellig gratis webcamchat praatje maken! Met of zonder camera kunt u flirten, cammen, chatten en sexchatten of webcam sex hebben. Zin om even lekker te chatten over seks klik dan op 1 van onze amateur chatrooms?

Zin om even lekker te chatten over seks kom dan naar 1 van onze gratis chatrooms!. Bekijk Gratis Live Online webcams.

Gratis te bekijken, Gratis Chatten, Gratis Uitzenden. Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op greatpi.

Plaats je advertentie gratis online via. Alles kan en alles mag, ik ben een vrijgezelle dame op zoek naar enorm veel spanning in mijn leven. Gratis Boxtel NB sex, wil er best voor betalen.

Hallo heren, hier een heerlijke geile dame op zoek naar een lekkere sex maatje. Op ; Dennis · 7. Strand sex video met naakt amateur paar. Striptease voor de webcam met een mooie blonde. Geile sex video thuis. Echtpaar wordt gefilmd terwijl het maken van seks op het strand. Gratis sexchat Webcamchat webcam sex webcam chat en sexchatten. Flirt mee op greatpi. Om te webcam chatten zonder profiel kunt u hieronder inloggen zonder een profielnaam of wachtwoord in te vullen.

Wel kunt u desgewenst een nicknaam kiezen. U betreedt de flirtmee chat dan als gast. Nieuwste "happy end" sex films. Thai massage with real happy end. Braziliaans snoepje smeekt de masseur om een happy end. Harley's Happy Ending Massage. Bejaarde penis door jong. Dé Tube site van Nederland! Don en Ad, Rijschool69 en Porno Bob.

Geheel gratis, uniek in Nederland, kom je? Nieuwste "massage" sex films. Tegenwoordig heb je ook een happy end bij yoga lessen. Dé gratis sex chat voor een avondje gezelligheid. Gratis seks dates ik wil. Massage geile seks videos. Big black mamma komt. Deze seksverslaafde jongeman wil vanaf nu monogaam door het leven gaan. Maar dat is moeilijker dan gedacht, blijkt in de 3Doc: Confessions of a sex addict. Sex Tape is helaas niet meer te zien in Venray.

Maar Roderick is aan het. De hele cockpit onder de diesel, Roderick kan wel huilen, dan. Zo gaat tíe fijn! Eerst maar een lading afwasmiddel eroverheen gespoten en. Laten we asjeblieft weggaan, op de. Jan Bart komt naar ons toegezwommen en wil meteen voor. Roderick is out of order. Donderdag, 04 september , Pantai Kok, Telaga Bay. We dobberen heerlijk, het enige wat we doen is de dieselzooi verder ruimen, het. Ieder op een dik. Dit keer onszelf even bijtanken. We genieten van de mooie omgeving, de steile bergen, de strandjes, de boten en de.

Alleen jammer dat het water ondoorzichtig is. We hebben voor vanavond. Een hele ronde duurt nogal lang, hebben we. We hebben een leuke avond, maar het wordt toch nog laat. Dus even de motor een uur bijgezet, volgens de meters. De koelkast hebben we uit gezet,. Zouden nu ineens de accus het echt. Bij het opstaan beginnen we met de motor te draaien om tenminste de koelkast weer. Daarna moeten we even naar de Marina om Internet te. Pascal en Mirella hebben onze auto kunnen verkopen en die moet nu uit de.

Voor we weggaan moet eerst de dinghy weer opgepompt, we. Gelukkig doet hij het, maar Roderick baadt letterlijk in het zweet, hij is echt. Zijn stem kan hij ook bijna niet gebruiken, die slaat helemaal weg. Okay even een uurtje het Internet op, intussen gaat Roderick op onderzoek uit, waar. Onverrichterzake komt hij terug en ook ik ben. Wij hebben zo'n slimme verzekering bij FBTO, waar je zelf alle modules. Dan maar weer terug aan boord. Roderick start de motor en net als. Shit wat nu weer?

Nou gewoon de benzine. We lopen een beetje moeilijk te stoeien om van plaats te veranderen, zodat. Hij heeft het helemaal gehad. Dan komt er een lieve meneer met. Hij biedt Roderick nog een lift aan. Maar Roderick stort bijna in elkaar, dus dat doen we. Bij het schip aangekomen staan alle alarmen weer te piepen en nu hebben.

Alleen werkt onze telefoon daar weer niet, de. Roderick heeft een auto besteld. De auto laat op zich wachten, dus de tijd wordt nog krap ook. De eigenaar heeft verstand van zaken en. Roderick gaat accoord en vraagt hoeveel. De man verdwijnt in zijn kantoor, waar hij. Maar dat loonde alleszins de moeite, we krijgen een enorme korting.

Dan vragen we naar goede lijm voor de dinghy, die heeft hij ook en. Helemaal blij en opgelucht verlaten we de. Dan gaan we op zoek naar een nieuwe telefoonprovider, Roderick heeft nu een. Half Kuah loopt er ziek bij, is Roderick door hen aangestoken of is hij de schuldige? We kunnen naar huis. Eindelijk een aantal constructieve dingen geregeld. Eigenlijk niet verkeerd om nu in de haven te liggen, het stortregent en er zit een puist.

We vangen weer in een mum van tijd een hele hoop regenwater op. We hadden net 2 dozen mineraal water gekocht,. Het regenwater halen we door de Britafilter en. We hebben de auto nog, maar Roderick is nog erg moe, we bieden hem aan Jan Bart. Wij gaan lekker rustig de dag door, dan halen we de biminitop eraf. We hadden er 2 gaten in laten. Hij gaat het direct voor ons regelen en over een uur.

Dat is fijn, dan kan hij er meteen weer op, we kunnen. Wij gaan in de tussentijd naar de enorme Chinese supermarkt daar, alles wat we nog. We konden er zelfs blikken zuurkool kopen en. Lekker, hoe gevarieerder de voorraad hoe beter. Dan weer terug naar Mr. Nasir, die was ook al klaar met de biminitop.

Dit is een moslimland, dus op zondag. Terug aan boord, gauw weer het biminidak gemonteerd en dan lekker eten, we. Bijna was het onze laatste. Een enorm brandende pan, eigen schuld, gewoon stom van. Het smaakte wel overheerlijk! We zitten in een forse regenperiode, het is wel warm. We kunnen nu niet veel doen,. Het klaart iets op en we hebben onze huurauto voor. Noorden, waar we nog niet geweest zijn. Dus hop richting Lelang Padang, een mooie. Dan vanaf het uiterste NoordOosten over de enig overgebleven weg, die we nog niet.

Ook hele sets draaibare schalen voor midden op tafel, zo gaaf. Dus na veel wikken en wegen slim alleen maar 1 schaal meegenomen. Er wordt op hun gemak het bestelde gezocht, wat ze. Veel gepraat, veel gelach, veel geduld van onze kant. Onderweg passeren we een kleurrijke Indiase tempel, nog helemaal nieuw in de verf,. Het geheel maakt toch gauw de indruk van. Hier en daar maken we een stop voor een fruitstal of een klein hapje te eten.

Wat zou er in zitten? Een hapje rijst met hete chilisaus en een zout visje. We dachten, we doen eens ruig, we nemen er zes, de man blij en vereerd, moeten we.

We leveren de auto in op Airport Langkawi en laten ons dan door de verhuurder naar. Terug bij het schip is onze watervoorraad weer flink. Het regent wederom pijpestelen, eens zou het toch op moeten zijn, evengoed is het. Roderick knapt langzamerhand weer op en begint een klein beetje te. Om te beginnen moeten mijn bergschoenen gelijmd.

Toen we naar de. Resultaat zulke blaren tussen mijn tenen, dat het bloed er uit kwam en. Dus ik hoop dat het lukt, de schoenen zijn. We blijven in de marina liggen totdat de nieuwe accu's erin zitten. Verder hebben we nog een hele stapel meegenomen Nederlandse Boeken, we. Het regent, het stortregent, het regent nog harder en nog harder. Niet te geloven wat. Wel is het even zo goed flink warm, 29 graden,.

Dus luiken open, rennen luiken dicht, luiken. Goed voor onze conditie. Helaas zaten er in het kastje waar ik het. Dus de jacht direct geopend. Om half een s' nachts krijgen we een Skype oproep van zwager Rolf en Anita horen. Wat leuk, het Internet is hier zo miserabel en als dit dan zomaar lukt. Gezien het weer is het eigenlijk wel prima om nog een weekje in de marina te liggen,. De scheepsvoorraden hebben we intussen al lekker.

We kunnen het goed uithouden. We liggen nu opnieuw naast de boot Solace uit Lelystad. De buurman is een rare. Zeker weten doen we dat niet, want hij is. Zij mag ook niet met. Waarschijnlijk zal hij dan toch iets te. Wauw, de dag begon droog! Vanochtend even naar de luxe bakker op de Perdana. Quay gewandeld, dat is aan de overkant, waar de Megajachten liggen.

Dat is toch leuk hier, ook al lig je in de Marina. Door de regen zijn de kikkers heel actief. Keihard, de krekels vallen in,. Het geeft het geluid van een aanlopende grote windmolen. Gisteren zag ik wel 40 apen in de grote plassen langs de weg spelen.

Dat is toch allemaal wel heel gaaf. Roderick is iedere dag bezig om onze eigen dinghy op te lappen en in elkaar te. We zien wel of het lukt, stuk is tie al. De regen raakt maar niet op. Je krijgt er een. Af en toe is het even droog en altijd nog erg heet, dan probeert. Roderick nog wat aan de dinghy te doen. Het is en blijft rotwerk en er komt geen.

Even prutsen, dan komt al weer de volgende hoosbui, dus snel de spullen. Vanochtend konden we bellen of de accu's er al waren, maar Solly, Solly, Solly, zo. De rest van de dag heeft Roderick op het havenkantoor gezeten om de website te. Hij had ergens diep in het programma geprobeerd die rare fout er uit te. Ik heb de avond tot 0. Het regent, het plenst, rukwinden en nog meer regen.

En tot overmaat van ellende hebben we nu ook. Waarschijnlijk met de boodschappen meegekomen of. Dus de jacht is weer geopend.

We worden er al heel handig in, kakkerlak. Dan houdt de een hem in de gaten en de ander pakt direct een zaklantaarn. En zo werkt het ook, ze beginnen te rennen, je spuit, dan. Nog even pletten met een stuk  keukenrol, gelukkig hebben we die ook al.

Het vervelende is, dat je die giftige zooi weer moet wegpoetsen en. We balen hiervan, hetgeen ons. De hele ochtend weer op het havenkantoor. Het is net even droog en een verloofd stelletje komt gauw op de wal foto's maken,. Dus echt voor het mooi hoef je het niet  te. Wij zijn blij dat we net een nieuwe buiskap en een biminitop over de kuip hebben. Ondanks dat Jan Bart stinkend gewonnen heeft, hebben we reuzelol gehad. Je raadt het nooit: We zijn steeds tussendoor binnen aan het klussen, ordenen, nakijken, enz.

Maar de grote klussen blijven liggen. Roderick moet nog steeds de mast in voor de radarreflector, maar dat is nu onmogelijk. De dinghy wil ook niet meewerken, hij plakt het een en het volgende stuk laat los.

Zo zonde, hij ziet er nog zo mooi uit, maar het lijkt onbegonnen werk. In de haven hangt een advertentie voor een tweedehands dinghy, laten we dat eens proberen, helaas was die al verkocht. Onze twee 40 liter waterbakken lopen over. We hebben er via een filtersysteem de tanks mee gevuld, de was mee gedaan, jerrycans gevuld, waterflessen gevuld, maar meer kunnen we ook niet meer kwijt.

Wij liggen helemaal aan de buitenkant van de marina met uitzicht op het groen en de. Ligt er vanmiddag ineens een Megajacht recht achter ons. Het schip is strak langs de wal afgemeerd, er komt een vrachtwagen met. Het blijkt een grote. De klus is pittig, het regent pijpestelen en af en toe rukwinden.

Gelukkig is het helemaal goed gegaan. Het is een prachtig schip, over 3 dagen moeten ze klaar zijn, dan vertrekken ze naar. Als we wakker worden schijnt de zon. Kom gauw lekker buiten ontbijten. We gaan meteen als een speer aan de slag, de dinghy wil echt niet meer, we geven.

We dragen hem naar de vuilnisbakkenplaats, daar. Nou veel succes ermee. We hebben nu nog die oude dinghy, die we op het laatste moment in Rebak gekocht. Die mankeert ook van alles, maar daar kunnen we ons nog even mee redden. Intussen gaan we op zoek naar een andere.

Niet zo makkelijk in deze contreien. Roderick helemaal niet, maar die blijft wel lief op het. Als tegenprestatie heb ik hem een groot koud. En ik niet alleen, dit kleine bruine hummeltje werd even. Op de terugweg komen we weer de koeien tegen op het strand. Toch maar een beetje. Even later komen we ze op de weg weer tegen, het kalfje staat.

Roderick zit me in de maling te nemen,. Wat later gaan ze een stukje op zij en vinden. Vanochtend komt Jan Bart langs om te vragen of hij onze "wateroverlooptuutjes".

We maken een deal, dat hij ze mag hebben in ruil voor een pilsje op het. Dus tot half 4 wordt er op beide schepen hard. Monique en ik gaan lekker aan de Sangria, die valt ook. Nou die willen we wel. We hebben daar lekker gezeten en zijn daarna naar ons schip gegaan.

Dat wordt dus een grote pan nasi. Dit keer heeft Roderick gewonnen, gna, gna! De accu's zijn nog steeds niet gearriveerd, dus houden we ons bezig met allerhande. Er is altijd genoeg te doen. De zon schijnt, dan is het meteen bloed en. We kijken vanaf het achterschip. Dit keer een staat er een heel stel karbouwen. Ook deze hebben een touw aan een ring. Moslimwinkels zijn op vrijdag gesloten, dat worden dus geen accu's vandaag.

Nou we hoeven ons niet te vervelen. Roderick moet nog steeds de mast in om de nieuwe radarreflector te monteren. Hij ziet er tegenop als een berg, maar vandaag heeft hij moed genoeg verzameld om in de mast te klimmen. Ik ben alleen aangever, hulpje, hijskracht en toezichthouder. Hij wil de radarreflector nu tussen de radardome en het deklicht proberen te monteren.

Dat past net, maar nu moet hij wel eerst 8 gaten in de mast boren, reflector erop, eraf, enz. Ik mag het touwtje vasthouden om de reflector boven in zijn buurt te houden. Hij is 2 uur bungelend in de mast bezig, maar hij hangt de reflector bedoel ik, Roderick heb ik weer voorzichtig op het dek laten zakken.

Die kan bijna niet meer op zijn benen staan, zijn bloedtoevoer is steeds zo afgeklemd als hij zo hangend op het kleine zitje met de riemen om zijn benen in de mast bezig is. Een prachtig begin van de dag, kraakhelder en zulk mooi licht. Eerst naar de warme. Een derde brood kost hier 10 Ringgit. Na het ontbijt kunnen we weer bellen voor de accu's.

Wauw, ze zijn er, niet te. Nu proberen nog een auto te huren, op zaterdag is dat altijd wat moeilijk, we. Dus er staat vooral Roderick. We zijn een goede klant voor de autoverhuurder en. Dus om die tijd staan we dan te wachten bij. Deze keer komt het mooi uit, we krijgen een grotere.

Wel moeten we uiteraard direct tanken, de lampjes staan al te knipperen. Je moet van te voren bij het loket betalen voor de benzine die je nodig hebt,. Dat is mijn werk altijd. Wauw wat leuk, die hadden we nog. Jammer genoeg sprong hij weg, maar bleef voor de deur. Boven op een ornament op de muur zit er nog een. Het zijn heel speciale apen, zwart met een. Ze nemen razendsnel de benen zich overal aan vastgrijpend met hun lange tengels.

Als het raam open zou staan, zouden ze zo de hele boel leeg. Nu op weg naar Kuah. We hebben altijd een heel programma, als we een auto gehuurd. We mogen niets vergeten. Eerst naar de Billion supermarkt om Roderick zijn. Dus ik heb wederom een nieuw nummer. Dan naar de horlogeafdeling om. Altijd makkelijk in het Maleis! Maar ook hiervoor geslaagd, nou dat gaat lekker.

Ik slaak een kreet, een. Eind goed, al goed. Dan naar de Multiquip. Daar gaat nogal wat tijd in zitten. We hebben Ringgit. We liggen onderhand krom van de honger, de. Weet hij misschien het adres, waar ze dinghies. Ja dat weet hij, maar hoe dat aan ons uit te leggen?

We komen er na verloop van tijd wel uit en voor de. Nu eerst even wat eten. We zijn vlak bij. De baas is helemaal blij, dat. Zo we kunnen er weer tegen. Laatste hap doorgeslikt en dan op weg naar de. Het is een flink eind rijden. Zo langzamerhand kennen we het grote. We moeten op het industrieterrein van Keda zijn. Goed dat we vroeger zoveel puzzelritten gedaan hebben. Het ziet er hier toch allemaal.

De wegen zijn trouwens prima, daar is niets mis mee. Op zoek naar Swift Inflatables dus. Keda hebben we al gevonden, we zijn al op het. Na een paar rondjes en een paar keer vragen,. Mijnheer Falic staat ons al op te wachten, zijn vrouw komt er ook direct bij.

Dan hebben ze ook nog een mooie Hypalon dinghy staan, 2,7 meter, met. We maken een paar pro forma afspraken en gaan dan weer op. Onderweg maken we nog een korte stop bij een stalletje waar ze verse. Daar heb ik al dagen trek in, dus nu nemen we de. Drinkkokosnoten zijn heel hygienisch, ze worden namelijk pas.

We zijn nog steeds op dezelfde zaterdag, we zijn best al goed moe, we hebben al. Nu nog 25 minuten rijden door de bergen en dan zijn we weer in. Maar nu moeten die 4 loodzware accu's nog aan boord gebracht worden. Nu eerst met alle boodschappentassen over de steigers, het karretje ophalen en dan. Een accu weegt 35 kg en je kunt hem. Eerst vanuit de kofferbak op het karretje tillen, dan over een.

Daar slepen we hem verder naar achteren op een handdoekje, vervolgens. Nog eens uit en te na over de dinghy gesproken, we hebben een goede dinghy nodig,. Dus wederom een fors bedrag en we hebben al een. Eerst maar eens passen en meten op het voordek; Ja, dat zou moeten. Dan passen en meten met onze bankrekening, dat ziet er minder rooskleurig.

Maar we gaan er toch voor, we hebben goed vervoer nodig. Aan de andere kant is. Als je aan land gaat, laat je hem. Op de ankerplaats hijs. We bellen met Swift Inflatables om te overleggen en spreken af om de helft.

Dus direct weer in de auto gesprongen, we hebben deze auto tot Daar gaan we weer! Bij de toegang van Keda worden we welkom. We rijden nu in een keer door naar de shop van Swift. Uiteraard worden we daar ook. En dit wordt dan ons. Snel, snel alles regelen, want we moeten ook nog even naar Matsirat wat inkopen. Dus een half uur later zijn we al weer onderweg. Het begint te plensen, we moeten. U kunt hem op. We hebben inmiddels al een dag werk achter de rug.

Even wat eten en. Roderick gaat de accu's aansluiten. Eerst alle aansluitingen los, dan de. Dan de nieuwe zwaardere in de bak pielen. Het past heel precies, er kan geen vingerkootje tussen, dus hoe ze erin te krijgen? Roderick haalt er een riem onderdoor en laat ze heel voorzichtig in de bak zakken. Goed genoeg voor een vierdubbele hernia. Dan de hele zooi weer op de juiste manier.

Het hele schip staat nog overhoop, maar dat kan. We hebben een paar zeer constructieve dagen gehad, dat geeft ons. Ze zitten erin, niet alleen heel netjes, maar het werkt ook nog,. We gaan even douchen en we treffen het, voor het havengebouw zitten weer 2 van. Een van de havenjongens, die ziet wat een moeite ik doe voor de foto's geeft ze een. Met dit als resultaat: Tijd om alle rotzooi op te ruimen, het hele schip staat overhoop. Dus hup aan de slag, ordenen, wegstouwen, laatste wasjes, die gaan eeuwig door,.

Zo blijf je lekker bezig. Áan het eind van de middag weer even naar het. Het lijkt wel of we ons klem zuipen, maar. Het is wel een heel lekker relaxmoment. De laatste dingen op zijn plaats zetten, alles wat op electra werkt, kan weer onder de. Dan nog een keer de. We willen net na hoog water weg, zo rond Even netjes wegvaren, het is nogal een nauwe. Meteen vormt zich al een onweersbui met de nodige wind en regen en de bijpassende. Maar na een uurtje is de regen gedaan en kunnen we ons lekker op de.

Binnen no time liggen. Daar waren we aan toe! We gaan te keer als een op hol. Het regent en niet zo zuinig ook. De weersverwachting had iets heel anders voorspeld,. Halverwege de ochtend bellen we Jan Bart en Monique, die ook nog steeds hier op de. Voor we naar hun boot kunnen roeien, moet Roderick eerst. We hebben geen zin om ook de motor.

Vindt Roderick eigenlijk wel lekker. Over het strand kun je eekhoorntjes met. Die had ik hier niet verwacht. Vandaag lekker zonnetje, lekker briesje. Heel goed uit te houden. Ik heb net de dikke pil uit van John le Carre, De.

Een soort spionageroman, die zich afspeelt in het gebied. Heel herkenbaar allemaal, daarom extra leuk lezen voor ons. Lang leve de bibliotheek verkoop in Dongeradeel. Nog een paar dikke pillen te gaan! Vandaag komt de Veggieman, een man met een autootje, die speciaal naar de haven. Hij moet voortmaken de. Het eiland van Rebak Marina, wat we normaal. Dat wordt dus nog een keertje hozen.

Beladen met tasjes komen we terug. Roderick maakt bijna iedere dag een fles verse limoenlimonade. Verder niet zo veel bijzonders, beetje zwemmen, klussen, lezen, we redden ons wel. We blijven hier nog totdat over ongeveer 10 dagen de nieuwe dinghy afgeleverd. Daar mee verschuiven ook wat andere plannen, dus zijn we nu de boeken en.

Er zijn nog heel wat. We hebben nog wel vaak een bui, maar het is toch ook al vaak droog. Zonder zon 27 graden, met zon meer. Iedereen leeft dan ook in de schaduw. Het heerlijke van op de ankerplaats liggen is. Helaas is het ondoorzichtig, er is dus niets om je. We blijven ook zeker uit de buurt van de rotsen, die vol zeeegels zitten.

Ook niks mis mee natuurlijk. Van Jan Bart hebben we 2 schuimplastic tubes gekregen, daar kunnen we lekker op. Maar nu is het. Voor onze conditie doet het niet echt. Wij zijn niet de enigen, die van het water gebruik maken. Op de wal staat een hotel. Waterscooters vinden het te gek om vlak langs de geankerde boten te scheuren, dan. Vandaag hebben we met verbazing en zelfs met. Deze was omgevallen en de 2 mannen. De een houdt hem in evenwicht, de ander klimt er.

Ze dreven op een gegeven moment vlak bij ons schip en je kon. Ik riep of ze naar ons schip. Ze waren best ver van de kant af. Ze zijn zo ontzettend vaak. Ineens kregen ze een helder moment, nummer 1 was er weer opgeklauterd en.

Motor gestart en dan no 2 meeslepen, maar als je. No 2 gillen, no1 stopt, scooter valt om.

prive ontvangst lelystad gillend komt ze klaar