Pijpende sletjes blote kut onder rokje

pijpende sletjes blote kut onder rokje

Suf neuken meisje neukt opa

Eva pakte haar tijdens de zoen Chantalle bij haar heerlijke billen en trok haar rokje daarbij omhoog. Nu zag ik pas dat de geile verkoopster niet eens een slipje droeg en meteen in haar blote kont voor ons stond. Zuchtend met gesloten ogen liet ze haar begaan zich daarbij totaal niet aan mij storend.

Oh wat was dit een geil gezicht zeg mijn vrouw zoenend en voelend aan een nadere mooie geile vrouw. Eva wenkte me dichterbij en gaf aan dat ik moest helpen om de blouse van Chantalle uit trekken, iets wat ik met liefde deed. Twee prachtige volle borsten kwamen tevoorschijn die omsloten werden door een luxe bh van Marlies Deckers, ik maakte de sluiting los en haar volle tieten schoten de vrijheid tegemoet die ik meteen met mijn handen omsloot.

Nu was pas goed te zien dat ze behoorlijke grote tieten had in tegenstelling tot de harde kleine tietjes van Eva, maar toch stevig en mooi van vorm. Ik rolde haar tepels tussen mijn vingers, haar gekreun werd daarbij gesmoord door de zoen van Eva die nu de geile verkoopster helemaal naakt voor haar stond een hand naar haar eveneens geschoren kutje liet gaan en te merken aan de reactie van Chantalle al snel haar klitje gevonden had. Ze stond met haar kontje te draaien van genot om zo de vingers van Eva op het juiste plekje te krijgen waar ze er het meeste genot aan beleefde.

Even later kwam het geile sletje dan ook grommend klaar op de woelende vingers in haar kutje, het was goed dat ik haar van achteren vast had anders had ze zeker door haar knieën gezakt door de heftigheid waar ze mee klaar kwam. Nu werd ik opeens het middelpunt van de belangstelling in de paskamer die gelukkig vanaf de straatkant niet te zien was voor het voor het winkelende publiek, maar toch trok ik voor de zekerheid het gordijn van de paskamer maar dicht.

De meiden ontdeden mij nu van mijn kleding die haast van mij lijf gerukt werd door de beide dames. Chantalle zakte hierna door haar knieën en nam mijn stijve piemel meteen in haar warme mond.

God wat kon die meid zalig pijpen zeg ik kreeg het gevoel of ze mijn ballen naar binnen zoog. Eva liet zich daarbij ook niet onbetuigd, heftig zoenend bespeelde ze met haar vingers mijn tepels waar ik altijd super geil van wordt, dus wie dacht dat alleen vrouwen daar geil van worden slaat volledig de plank mis.

Chantalle begon nu met haar ene hand mijn ballen te masseren en met haar andere mijn pik zachtjes af te trekken. Ik kon het niet meer houden, probeerde haar te waarschuwen dat ik klaar ging komen maar doordat de tong van Eva in mijn mond zat ging dat niet lukken en voor ik haar hoofd weg kon duwen spoot mijn sperma met dikke stralen in haar mond die ze zuigend om mijn spuitende pik gesloten hield tot ze de laatste druppel eruit gezogen had.

De meiden gingen nu zoenend met elkaar verder waarbij ze mij ook niet vergaten waardoor mijn pik al weer snel overeind kwam. Eva zei, “Neuk haar, neuk dat geile sletje maar eens goed met die dikke pik van je en laat haar voelen hoe je mij altijd heerlijk neukt. Chantalle ging met haar benen gespreid, haar handen tegen de muur staan haar kontje naar achteren geduwd uitnodigend staan wachten tot ze mijn pik bij haar naar binnen kreeg, “Uhhhh” kreunde ze nadat ik eerst mijn eikel even tussen haar gladde schaamlippen had doorgehaald en hem daarna in één keer tot aan mijn ballen in haar kutje stootte.

Eva bewerkte nu al zoenend de tepels van het geile wijf die wild met haar kont draaiend mijn stoten opving. Doordat ik al een keer was klaargekomen duurde het nu lekker lang en was ik in staat de geile Chantalle naar een hoogtepunt te neuken. Met een langgerekt “oooooooo jaaaaa oohhhhh wat lekker” kwam ze trillend op haar benen klaar. Hierna nam Eva de zelfde positie aan en was het haar beurt om geneukt te worden, terwijl Chantalle op haar tepels zoog en haar klitje vingerde.

Na haar een minuut of tien geneukt te hebben kwam ik net iets eerder klaar dan mijn geile meisje, waarna we gedrieën elkaar strelend even bij kwamen van deze geile ervaring.

Chantalle nam ons naakt met onze kleding onder de arm door de winkel mee naar achteren waar we ons even op konden frissen. Eva werd geholpen met aankleden en kreeg een complimentje van Chantalle over het geile setje dat ze droeg, die nog even met haar zoende en aan haar kutje voelde en vingerde voor het slipje weer werd aangetrokken. De body kregen we met een flinke korting en een afscheid zoen waarna we door Chantalle naar de deur gebracht werden die dus uit voorzorg al door haar op slot was gedraaid ons nazwaaiend riep ze, “bedankt en kom gerust nog eens terug hoor.

Het was inmiddels al een uur of vier dus tijd voor een terrasje, daarna winkelde we nog even wat verder en kwamen terecht in een kleding zaak waar Eef een zwarte halfdoorzichtige blouse zag hangen die ze even wilde passen. Deze stond haar fantastisch, je kon net niet net wel zien wat ze eronder aan had, zag er verrukkelijk uit en ontdeugend uit. Een oplettende kijker kon zien dat haar tepels die door het schuren tegen de dunne stof hard vooruit stonden wat mij alweer een stijve piemel bezorgde.

De verkoopster in de winkel raadde ons aan om er toch een gewoon bh-tje onder aan te doen maar, dat wilde Eva niet. Haar vooruit priemende tepels kon je nu duidelijk zien en de vorm van haar borsten tekende zich heerlijk af door de dunne stof waarvan het ding gemaakt was.

Ze kocht er nog een kort bijpassend rokje bij en fluisterde in mijn oor, “voor vanavond”. Hierna rekende we af en gingen naar ons Hotel om ons op te frissen om daarna ergens wat te gaan eten voor we naar de Metropolis, de mega bioscoop in Antwerpen gingen. Eva maakte zichzelf heerlijk uitdagend op en kleedde zich aan terwijl ik onder de douche stond. Ik hoopte dat ze zonder slipje en bh met me mee zou gaan, maar ondanks dat ze het af en lekker vind om onder een rokje sliploos over straat te gaan had ze deze keer toch een heel klein zwart stringetje aangedaan met aan de achterkant een koordje van strassteentjes dat tussen haar billen door liep en bijpassende bh.

Ze weet dat ik enorm kan waarderen en er behoorlijk opgewonden van kan raken als ze zulke geile niemendalletjes draagt. Het slipje was aan de voorkant zo smal dat haar schaamlippen aan beide kanten langs het smalle strookje stof een beetje te zien waren. Door de transparante stof was de rest van haar geschoren kutje prachtig te zien. Gelukkig heeft Eef bijna altijd een perfect glad geschoren kutje en niet alleen in de zomer zoals sommige vrouwen. Het was de eerste keer dat we samen een trio met een andere vrouw beleeft hadden en Eva fantaseerde er al stiekem over wat er eventueel vanavond na de film nog zou kunnen gebeuren.

Een trio met een man hadden we al eens meegemaakt toen we terug kwamen van de sauna, daarna had Eef zich al verschillende keren ontvallen dat ze het ook erg geil zou vinden om eens een trio te beleven met twee vreemde mannen als ik eventueel zou toekijken of misschien een kwartetje met mij erbij.

Ook voor mij was dat een fantasie, ik was net als zij bloedgeil toen we de trio beleefde, alleen al door het feit dat ik haar zag genieten. Tijdens het gesprek schoof mijn hand dan ook even onder tafel, en ik voelde dat het smalle strookje stof over haar kutje al klets nat was, ze keek me met een grijns van oor tot oor aan toen ze zag dat ik merkte dat ze alweer geil en nat was.

Resoluut stond ze op en zei, “kom op eerst naar de film voor er straks niets meer van komt. Tijdens de film zat ze me constant op te geilen door over mijn kruis te wijven en in mijn pik te knijpen en hem te kneden, waardoor ik gedurende de hele film bijna continu met een stijve lul zat, of door haar vinger even tussen haar schaamlippen door te halen en hem dan onder mijn neus te wrijven en te laten ruiken aan haar geil. Na afloop van de film besloten we naar het centrum van Antwerpen en zochten er een leuke tent waar we wat konden drinken en gingen danscafé binnen.

Het was er gezellig druk en je kon er zowaar een praatje maken mits je niet te dicht bij de dansvloer ging zitten. We gingen zitten aan een tafeltje aan de zijkant vlak bij de bar waar we goed zicht hadden op de dansvloer waar een aantal leuk geklede meiden aan het dansenwaren.

Eva die zag dat ik naar de billen van de dames keek kneep me onder tafel stiekem even in mijn nog steeds opstandige pik, die meteen weer reageerde. Ze wreef over de bobbel in mijn broek waardoor mijn erectie op peil bleef. Ik had wel trek in een drankje en was bij dat ik een shirt aanhad die over mijn broek hing zodat ik zonder letterlijk en figuurlijk voor lul te staan even naar de bar kon lopen om voor ons een drankje te gaan halen.

Eva ging ondertussen even naar het toilet waarna ze weer naast mij plaats nam op het bankje waarbij het me opviel dat ze haar rokje eerst aan de achterkant even omhoog deed voor ze nu weer ging zitten.

Jij geil sletje dacht ik je hebt vast je slipje uitgetrokken dus vond ik het nu eens tijd om bij haar de temperatuur onder haar rokje een te peilen en legde daarom mij hand op haar blote dij, liet hem langzaam omhoog glijden waar ik niet geheel verbaasd tot de ontdekking kwam dat mijn geile sletje inderdaad haar slipje had uitgedaan op het toilet en nu in haar blote kont en kutje naast me zat.

Dat was dus ook de reden dat ze haar rokje aan de achterkant onder haar billen vandaan had geslagen om er geen natte vlekken in te laten komen. Ik rook even aan mijn van haar geil natte vingers en constateerde dat ze behalve geil en nat was heerlijk rook. Na een half uurtje ongeveer kwam er een best knappe gast binnen die er behalve dat hij er goed uit zag nog vlot gekleed was, ik schatte hem half de dertig, helemaal Eva’s type. Ik voelde aan mijn water dat er zeker wat ging gebeuren vanavond, uit mijn ooghoeken zag ik dat Eva me schuin aankeek, alleen de uitwisseling van die blik was genoeg om te van elkaar weten dat ze hem leuk vond en dat het best eens wat kon worden.

Hij nam plaats aan de bar en bestelde een drankje, hij nipte even genieten van zijn biertje en keek daarbij onze kant op, zag dat Eva naar hem zat te kijken en gaf haar een knipoog. Eef zei “ik ga even een nieuw wijntje halen” de daad bij het woord voegend stond ze op en liep uitdagend met haar kont draaiend naar de bar en ging aan de bar naast het door ons beoogde slachtoffer staan. Alleen al om te zien hoe ze naar de bar liep om die kerel te gaan versieren was geil en opwindend.

Als je goed keek kon je door de stof van haar rokje zien dat ze geen slipje aan had. Aan de bar werd ze al snel geholpen door de persoon achter de bar die haar maar al te graag wilde bedienen. Ze boog zich zo voorover dat de kerel die naast haar aan de bar stond een fraai uitzicht kreeg op haar billen.

Ik zag hem naar haar fraaie bilpartij kijken zich waarschijnlijk afvragend of dit lekkere vrouwtje wel een slipje droeg, ze deed het er gewoon om de lekkere slet van me. Ze nam haar drankje in ontvangst en ging tot mijn verbazing naast de kerel aan de bar zitten en gaf mij een knipoog, ik gaf een kort knikje met mijn hoofd in haar richting dat ze haar gang kon gaan. De man naast haar merkte nu dat ze naast hem was gaan zitten en nam haar van top tot teen op, niet in de gaten hebbend dat ze niet alleen was.

Eva nam een slokje van haar wijn, keek de man aan die nu wat tegen haar zei, alleen wat kon ik natuurlijk niet horen, ze antwoordde hem terug en raakte met hem in gesprek wat zo te zien best interessant was. Eef lachte om zijn opmerkingen en al gaande werd het steeds intiemer zo te zien aan de lach op haar gezicht en de hand die ze op zijn schouder legde als ze wat tegen hem zei. Ze kon het niet nalaten om mij te plagen door af en toe haar benen ietsje te spreiden mij zo een blik gunnend op haar sliploze kutje waar ik recht tegen aan zat te kijken als ze, ze iets uit elkaar deed.

We waren achteraf net op tijd binnen geweest om voor dit geile spel een leuk plekje te hebben want het werd nu langzaam steeds drukker wat het allemaal nog leuker en spannender maakte. Nu kon ik af en toe Eva niet meer zien doordat er mensen tussen ons in stonden waardoor ik haar en de kerel aan de bar niet meer kon zien.

Toen ze even een minuutje of wat aan mijn zicht ontrokken was geweest, stond er opeens een tweede man bij haar aan de bar die zoals later bleek een vriend was van de man aan de bar die daar op hem had zitten wachten.

Ik kon zien dat hij door de ander aan Eef werd voorgesteld en beiden gaven elkaar een zoen. Hé dat is lekker zeg moet de andere gedacht hebben, ik stel hem voor aan een leuke vrouw en hij begint meteen te zoenen dus van de gelegenheid gebruik makend stelde hij zichzelf nu blijkbaar ook voor, en noemde zijn naam waarbij hij Eva drie zoenen gaf waarbij ze de laatste vol op haar mond kreeg.

Ik schatte de tweede kerel ongeveer van de zelfde leeftijd als degene die al aan de bar stond zo half de dertig, en ik moet zeggen hij zag er ook niet verkeerd uit een vlotte vent die ook zeker Eva’s type was, misschien werd het een nog wel echt een super geile avond bedacht ik me. Ze konden het blijkbaar goed vinden met Eef die zo te zien goed in de smaak viel bij beide heren want regel matig en gaandeweg hun gesprek raakten ze haar steeds vaker aan, en zo te zien kreeg ze van één van hen zelfs een kusje in haar nek.

Tot ze plotseling opstond, mij een seintje gaf haar te volgen naar het toilet. Daar vroeg ze me of ik het er wel mee eens was, waar ze mee bezig was waarop mijn antwoord was dat als ze het zelf wilde, dat het wat mij betrof geen probleem was. Eva gaf aan het wel opwindend te vinden al die aandacht van de twee mannen en dan ook nog mij erbij. Ik vond het super geil om te zien melde ik haar en moedigde haar aan om verder te gaan. Voor ze terug ging naar de bar voelde ik even onder haar rokje waar haar kutje al goed nat en op temperatuur was, mijn vinger gleed zonder enige weerstand tussen haar glibberige schaamlippen, “Hmmm heerlijk geil sletje van me, ga maar lekker je gang ik hoor of zie straks wel wat het wordt” fluisterde ik in haar oor, om haar daarna even aan mij vingers te laten ruiken die ze geil aflikte voor ze naar de bar terug ging.

Ik hield me nog een kwartiertje afzijdig waarin in zag dat de heren steeds handtastelijk werden. Degene die rechts van haar zat had zijn hand inmiddels op haar bovenbeen gelegd terwijl de andere zijn hand over haar billen liet glijden en Eva in haar nek zoenden die dit alles genietend over zich heen liet komen. Eva stimuleerde hen wat door haar benen wat te spreiden waardoor zijn hand meer ruimte kreeg om verder naar boven te gaan.

Net toen hij met zijn vingers haar natte schaamlippen raakte en ontdekte dat ze geen slipje droeg, stond ik naast hen en stelde me aan hen voor als Eva’s man.

Verschrikt trokken beide heren hun handen terug en wachtte mijn reactie af, maar toen ze de heren aan mij voorstelde als voorstelde als Sander en Johan. Het gesprek was trouwens voordat ik me bij het trio voegde al behoorlijk de erotische kant op gegaan. Dat bleek wel door de pikante opmerkingen en de avances die ze in haar richting maakte, waar ik overigens dapper aan mee deed.

Echt heel onaangenaam vond ik het niet toen ik die pik vanachter binnen voelde dringen, maar extreem lekker was het ook niet. Wel het besef dat elk van mijn gaatjes nu gevuld was met lul vond ik fantastisch geil, zodat ik alles behalve protesteerde. Nadat ik zo korte tijd door drie harde pikken tegelijk werd geneukt werden de pikken die in mijn mond en in mijn aars zaten er uit gehaald met de bedoeling van plaats te verwisselen. Even nadat die pik uit mijn kont getrokken was verspreidde zich een onaangename geur die niet echt een positieve uitwerking had op mijn lust gevoelens.

Toen die lul vlak bij mijn gezicht verscheen en de daaraan hangende strontlucht in mijn neusgaten doordrong was elk gevoel van seksuele opwinding bij mij in één klap verdwenen.

Deze onaangename geur verprutste alles voor mij. Ik trok ook de pik uit mijn kut en stond op. De spijt die ik bij eerdere sessies pas thuis kreeg overmande me nu ter plekke al en ik wilde meteen weg daar.

Susan begreep meteen wat er gaande was en stuurde de man die mijn aars geneukt had naar de badkamer om zijn lul grondig te wassen. Zelf ging ze weg om een luchtverfrisser te halen.

Ik trok de deur open waar Laura en Synthia door waren weggegaan en zag daar een heel geil tafereel. Synthia lag naakt op een met een harig kleed bedekte tafel zichzelf te neuken met een vibrator. Laura stond tussen twee mannen met in elke hand een stijve lul. Een andere vrouw stond achter een man met haar armen om hem heen, haar ene hand trekkend aan zijn harde lul en haar andere zijn ballen knedend.

Een derde vrouw zat op haar knieën een kerel te pijpen en nog twee mannen stonden zichzelf af te trekken, allen kijkend naar wat Synthia deed, behalve dan de pijpende vrouw. Hoewel geen van hen verder naakt was, zag ik wel de blote kut onder de omhooggeschoven rok van Laura en zes lekkere stijve lullen.

Onder andere omstandigheden zou ik daar enorm geil van geworden zijn, denk ik, maar nu was dat niet zo. Toen ik tegen Laura zei dat ik naar huis wilde, liet ze meteen de twee pikken los en kwam naar me toe omdat ze wel merkte dat er iets fout was. Synthia ging gewoon verder met haar vibrator, Laura deed geen moeite haar rok te laten zakken en Ik stond spiernaakt in de deuropening.

Geen wonder dus dat de zes pikken in die kamer allemaal stijf bleven. Nu ik dit allemaal opschrijf lijkt het allemaal relatief lang te hebben geduurd, maar in werkelijkheid ging het in een paar minuten dat ik het allemaal zag en op dat moment ontging het me eigenlijk.

In een paar woorden lag ik uit aan Laura wat er aan de hand was en zij begon me te bepraten door te zeggen dat het niet altijd zo was, het afhing van wat je gegeten had en hoe lang het geleden was dat je naar de wc was geweest. Ze wilde nog meer zeggen maar werd onderbroken door Susan die zei dat ik daar was om mijn seksleven vrij te maken van verborgen verlangens die tot trauma’s zouden kunnen leiden en niet om taboes te overwinnen met het gevaar dat die pogingen tot trauma’s zouden kunnen leiden.

Tegen mij zei ze dat als ik iets absoluut niet wilde, ik dat dan ook nooit meer moest doen. Aars neuken verafschuwde ik en ik moest in het vervolg dat heel duidelijk maken aan mannen waar ik met zou neuken. Als zij het dan toch zouden proberen moest ik hen dreigen hen aan te geven wegens verkrachting en dit waar nodig ook daadwerkelijk doen. Zelfs als ik mij voor een man had uitgekleed, en hem mij laten beffen en neuken in mijn kut of pijpen, dan nog zou hij, als hij mij in mijn kont wilde neuken, zich schuldig maken aan een strafbaar feit, het uitoefenen van ongewenste seks onder dwang en dat heet verkrachten.

Ze zei dit allemaal heel zachtjes en lief tegen mij waarbij ze over mij streelde over mijn borsten, buik en zo nu en dan even over mijn kutje. Zelf was ze toen ook naakt en drukte haar kut tegen mijn heup en haar tieten tegen mijn bovenarm. Na haar woorden gaf ze me een geile tongzoen waarbij ze twee vingers in mijn kut stak en mijn klitje bewerkte met haar duim. Tegen mijn eigen verwachting in werd ik weer steeds geiler en toen ze zei dat ik beter niet nu zo weg kon gaan omdat dat een langdurig gevoel van onbehagen met me mee zou geven, zodat ik er beter aan deed om een lekkere lul uit te kiezen en me nog één keer lekker te laten neuken in mijn kut, voordat ik alles hier achter me liet, wilde ik dolgraag de pik die als laatste in mijn kut had gezeten, er weer in hebben.

Ik knikte ja, maakte me van haar los en ging weer naar de man die nog op de grond lag. Zijn pik was niet helemaal stijf meer, zodat ik naast hem neer knielde en die vette staaf, die nog helemaal naar mijn eigen kut smaakte, in mijn mond hapte en razend snel weer stijf pijpte. Toen ik daar mee bezig was hoopte ik dat er een andere vent achter me zou komen en zijn harde lul in mijn kut zou steken.

Dat gebeurde niet omdat men even rustig aan wilde doen met mij. Daarom ging ik, zodra die pik weer hard was, net als de eerste keer op hem zitten en werkte die heerlijke neuker van hem andermaal mijn kut in. Alle ellende was met het binnendringen van die dikke lul meteen vergeten en was ik weer verrukkelijk geil.

Lekker neukend keek ik om mij heen. Laura was weer weggegaan en de deur naar de andere kamer was weer dicht. Susan stond tussen de twee mannen in die eerder met mij bezig waren geweest en rukte aan hun stijve lullen, waarbij de één haar tieten met zijn handen bewerkte en de ander haar kut stond te vingeren. Ze had door hoe ik hongerig naar de stijve lullen in haar hand keek. Ze liet één van de pikken los en duwde de man in mijn dichtging.

Zodra ik er bij kon greep ik zijn lul beet en trok hem er aan verder naar mij toe en begon die harde pik al neukend te pijpen. Kontneuken was dan weliswaar niets voor mij, maar een harde lul pijpen terwijl er een andere in mijn kut aan het neuken is, werd vanaf dat moment mijn favoriete seksbelevenis, al besefte ik dat toen nog niet. Opeens wilde ik meer. Ik wilde weer mijn kutgeil proeven aan de lul die ik pijpte en maakte dat de heren duidelijk.

Even later zat ik op de andere lul te neuken en genoot ik van de geile smaak aan die dikke pik in mijn mond. Het was zo langzamerhand te begrijpen dat de eigenaar ervan het nu niet langer uithield. Ik had hem gepijpt, geneukt, nog eens gepijpt en geneukt en nu pijpte ik hem voor de derde keer. Voordat ik besefte wat er gebeurde werd mijn mond plotseling gevuld met heet sperma.

Voor het eerst in mijn leven kwam er een vent in mijn mond klaar en proefde ik de geile smaak van mannengeil. Ik had me wel eens afgevraagd wat ik zou doen als dat gebeurde en dacht toen dat ik het zo snel ik kon uit zou spuwen en mijn mond ging spoelen, want het leek me heel vies. Nu het echter gebeurde en ik langzaam de smaak ervan tot mij door liet dringen, vond ik het lekker. Zo lekker zelfs dat ik het na het inslikken ervan het jammer vond dat het niet veel meer was. Ik wilde meer van dat heerlijke geil proeven, zodat ik aan de kerel waar ik op zat te neuken vroeg om mij te waarschuwen als hij op het punt stond klaar te komen.

Hij antwoordde dat het echt niet lang meer zou duren, zodat ik van zijn pik afging en het kleverige ding in mijn mond nam. Seconden later werd mijn mond voor de tweede keer met sperma gevuld en weer slikte ik alles met genot in.

Susan was in die tussentijd op een stoel gaan neuken met de derde kerel en zag wat ik deed, hoorde ook wat ik zei. Ze zei dat ze merkte dat ik dat wel heel lekker blijkt te vinden en dat, als ik nog meer wilde, ik tussen haar benen moest plaats nemen en op het moment dat de kerel onder haar aangaf klaar te zullen gaan komen, ik zijn lul uit haar kut moest trekken en ophappen.

Een nieuwe sensatie volgde voor mij toen ik dat deed en sperma dronk uit een lul die smaakte naar de kut van een andere vrouw. Ik greep mezelf bij mijn kut bij dat gebeuren en kwam buitengewoon lekker klaar. Mijn hand werd zeiknat van mijn geil, wat ik over de pik uitsmeerde toen daar geen smaak meer aan zat om het er vervolgens weer af te likken. Toen ik ook de resten van mijn hand likte drong opeens de openstaande kut van Susan vlak voor me tot me door. Nooit eerder had ik een kut van zo dichtbij gezien en toen de geile geur ervan goed in mijn neusgaten doordrong kon ik het niet laten om mijn tong er in te steken om haar kutgeil te proeven.

Ik likte haar spleet en klitje en stak bij herhaling mijn tong zo diep ik kon in haar kut. Na enkele ogenblikken kwam Susan klaar en zoog ik het daarbij vrijkomende vocht op en slikte dat allemaal in. Ik vond dit bijna net zo lekker als de sperma uit de pikken die ik gepijpt had. Nadat ik was gestopt met het beffen van Susan zei ik dat ik nu toch heel graag nog een keer uitgebreid wilde neuken.

Susan stond op en liep de kamer uit, om meteen weer terug te keren vergezeld van een naakte man, wiens lul keihard vooruit stak. Hij kwam direct op mij af en begon me te zoenen. Ik ontving zijn tong in mijn mond en greep hem bij zijn pik, die ik zo staande mijn kut in werkte. Even neukten we staande waarna ik mij op de bank achter me liet zakken zonder dat zijn lul uit mijn kut ging en lagen we weldra heerlijk te neuken.

Ik kwam een paar keer fantastisch klaar voordat, voor de eerste keer die avond, mijn kut werd volgespoten met dat verrukkelijke mannengeil, wat ik lekker vond, maar ook jammer want ik had het liever weer in mijn mond gehad.

De man ging van mij af waarna Susan bij me kwam zitten en me ook even zoende, daarna ze zei blij te zijn dat ik gebleven was en me nog zo uitgebreid had laten neuken. Ik antwoordde dat ik ook blij was, want die negatieve ervaring zou anders mij heel erg bij zijn gebleven.

Ze zei dat ik misschien wel juist doordat dit was gebeurd er zowel achter was gekomen wat voor mij een taboe was, maar ook waar mijn seksuele voorkeur lag, namelijk oraal. Ze grapte nog door te zeggen dat ik als lijfspreuk kon gaan voeren: Doe het niet in mijn kont maar graag in mijn mond!

Vlak daarna kwam Laura weer terug en vroeg aan Susan waar ze tissues kon vinden om haar kut wat af te drogen, want daar was twee keer in gespoten. Susan zei dat ze die wel wilde geven, maar dat ik het misschien liever uit haar kut zou willen zuigen.

Meteen ging ik op de grond liggen en vroeg Laura om op mijn gezicht te komen zitten, wat ze maar al te graag deed. Zo dronk ik weldra een heerlijk grote hoeveelheid sperma en kutgeil uit de zeiknatte kut van Laura, die er overigens ook niet vies van bleek te zijn, want ook zij begon te zuigen en te likken aan mijn kut. We kwamen vrijwel gelijkertijd klaar waarbij we nog wat extra kutgeil te drinken kregen.pijpende sletjes blote kut onder rokje

Leuke kutjes dikke lul komt klaar

  • Pijpende sletjes blote kut onder rokje
  • Ruud en ik pompten nog een paar keer en toen spoot ik mijn geil diep in de kut van Myrthe. Myrthe pakte haar bij haar arm en nam haar mee naar de verhoging waar ik haar eerder had ontdekt.
  • Dat wist ik trouwens al, want ook in de jaren ervoor neukten wij nogal vaak en eigenlijk was alleen het pijpen erbij gekomen. Maar als ik het op zou biechten dan zou mijn vent me of meteen de deur uitschoppen, of elk detail willen weten en me dan voor zeker de deur uitschoppen.
  • Sperma in anus sex film grtis
  • AMATEUR HOEREN ALKMAAR SPUITSEX