Homo sm lekkere geile kont

homo sm lekkere geile kont

De een na de ander steekt zijn stijve pik in de bek van de slaaf en omdat het allemaal grote pikken zijn, wordt de keel van de slaaf flink opgerekt. Als zijn kont voldoende opgerekt is en volgestopt met glijmiddel voelt hij de eerste pik, zonder condoom uiteraard, naar binnen gaan.

Dit is de kleinste pik van de drie dominante Noren, maar de pik is altijd nog zo´n 18 cm lang. Als deze er even genoeg van heeft volgt de tweede, die naast de 20 cm lengte vooral een erg dikke pik heeft, waarna ook de leider van de Noorse troep zijn pik in de kont van de slaaf wil steken.

Deze kerel heeft echter een pik van bijna 28 cm en een dikte van ongeveer 10 cm. De slaaf schrikt als hij dit apparaat in vol ornaat ziet, maar de Noor twijfelt geen moment en steekt zijn grote pik tot aan zijn ballen in de kont van de slaaf. De slaaf schreeuwt het uit, maar dit is niet van de pijn, maar van genot. Die maakt daar gretig gebruik van en laat zich uitgebreid pijpen door de jonge gespierde knul. Onder een luide schreeuw komt hij klaar in het nauwe hol van de Noor en met een voldaan gevoel trekt hij zijn druipende pik terug.

Als de drie dominante Noren zien dat de MEESTER inmiddels zijn zaad in de kont van hun onderdanige metgezel gespoten heeft, houden ze zich ook niet meer in. Terwijl de eerste zijn hoogtepunt bereikt in de bek van de slaaf, spuit de volgende zijn grote pik leeg in diens kont.

Als laatste is de Noor met de enorm grote pik aan de beurt. Hij neemt eerst positie aan de achterkant waar hij nogmaals een groot aantal minuten zijn pik in de inmiddels flink uitgewoonde reet van de slaaf steekt en als hij aan het klaarkomen toe is, trekt hij zich terug om vervolgens zijn enorme lading zaad in de bek van de slaaf te spuiten.

Onder het toeziend oog van de anderen begint hij de slaaf hard en langdurig door te neuken, net zolang tot hij klaar komt in het warme gat van zijn slaaf. De dominante Noren willen dat hun slaaf ook gaat spuiten en ze dragen hem op zijn leren motoroverall weer aan te trekken.

De slaaf trekt zijn leren broek, leren T-shirt, leren overhemd, boots en leren jack aan. De twee onderdanigen wordt opgedragen zich compleet aan elkaar over te geven en ze tongen en leergeilen hierna vol overgave. Als de Noor zijn pik uit zijn leren pak haalt knielt de slaaf meteen en begint vol overgave te pijpen. Dit doet hij zo vol overgave dat de Noor al snel tegen een hoogtepunt aanzit en hij spuit, na goedkeuring van de leider van zijn groep, zijn hele lading in de bek van de slaaf.

Hiermee is maar weer eens aangetoond dat de slaaf echt de laagste in rang is, hij heeft het zaad van alle ander aanwezigen moeten verwerken. Nadat alle mannen nog een keer door de slaaf van bier voorzien zijn, wordt er nog even nagepraat en daarna nemen de bebaarde Noren afscheid. Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren.

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je eerst inloggen. Hij was niet groot. Hij was gekleed in een leren gilet en droeg een leren broek en laarzen. Hij nam me mee naar een rustig hoekje en ging op een bank zitten. Dus ik knielde voor hem neer en knoopte zijn broek open en stroopte die omlaag. Ik schrok van wat er te voorschijn kwam.

Ik had de paardenlul van de veilingmeester gehad en dacht dat die wel zo’n beetje de maximale grootte had, maar deze lul was ook enorm. Voor ik verder nog iets kon denken werd mijn hoofd vastgepakt en naar de lul geduwd. Ik begon te pijpen.

Wat je noemt een mond vol. Maar ik klaagde niet, ik wilde pijpen en ik kon me uitleven. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden en zoog zijn lul diep in mijn mond.

Aan het gekreun te horen vond hij het lekker. Ik leefde me uit en pijpte zo goed als ik kon. Het duurde niet lang of hij kwam overeind. Hij duwde me voorover en nam me ruw en hard.

Zijn lul werd keer op keer in me gebeukt en hij hield op geen enkele manier rekening met me. In en uit mijn kut ging zijn lul. Steeds sneller neukte hij me en hij greep mijn haren vast zodat hij harder kon stoten.

Hij naderde nu snel zijn climax en onder luid gebrul voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen golven. Hij spoot enorm veel en toen hij dan eindelijk zijn lul uit mijn kut trok liep het zaad er uit.

Hij draaide mij om en stopte zijn lul in mijn mond en hield mijn hoofd stevig vast. Zonder me nog een blik te gunnen liep hij daarna weg. Ongemerkt was de veilingmeester ook er bij komen staan met nog een andere man. Mijn volgende klant bleek. Hij nam me mee naar een ruimte met zeil op de grond. Kus me’ zei hij. Ik liep op hem toe en hij pakte mijn hoofd en duwde zijn mond op de mijne. Al vlug kwam zijn tong tussen mijn lippen en begon hij me te tongen.

Na een tijdje geil tongen moest ik hem pijpen. Hij had een lekkere lul, eindelijk een met een normale maat. Ik pijpte hem lekker nat en hoerig terwijl ik hem aankeek. Hij gromde van genot. Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn mond. Ik dacht dat hij wilde neuken, maar nee. Hij kwam boven me staan en richtte zijn lul op mijn mond. Ik dacht nog hij gaat lekker in me spuiten.

Maar wat hij spoot was niet wat in verwachtte. Een harde straal urine werd in mijn open mond gespoten. Omdat ik het niet verwachtte moest ik wel slikken. Hij piste me helemaal onder. Ik pijpte hem verder. Hij maar grommen, ik zuigen en likken. Tot hij klaar kwam en nu zijn zaad in mijn keel spoot. Zuigen en slikken jij. Alles moet er uit’. En ik slikte zijn zaad door en zoog daarna zijn lul helemaal leeg. Weer werd ik achtergelaten en kwam de veilingmeester me halen.

Nog een klant en je mag op de slavenveiling komen. Maar eerst pijp je mij nog even want je maakt me enorm geil. Je bent een echte hoer. En omdat je zo’n goede hoer bent zal ik vanaf nu je pooier zijn.

En een ding moet duidelijk voor je zijn. Mijn hoeren pijpen me wanneer ik dat wil en ik neuk mijn hoeren wanneer ik dat wil. En voordat je naar een klant gaat zorg ik dat je goed ingereden bent. Je moet elke lul kunnen hebben’.

Vervolgens duwde hij zijn paardenlul in mijn mond en begon me weer in mijn bek te neuken. Zijn lul gleed in en uit mijn mond.

Ik had moeite me adem krijgen, zij enorme paal blokkeerde me gewoon. Ik hield me stevig vast aan zijn billen, terwijl hij mijn hoofd beet had.

Hij bleef zijn lul in me rammen tot hij klaar kwam en ik de zoveelste lading in mijn keel kreeg. Weer moest ik alles doorslikken.

Ik had even nodig om op adem te komen. Maar veel tijd kreeg ik niet. De veilingmeester nam me mee de zaak in en leidde me naar een kamertje. Ik moest op mijn knieen en ellebogen op de grond gaan liggen. De veilingmeester schoof een soort kussen onder mijn borst. In de hoeken van het kussen zaten grote lussen. Ik kreeg banden om mijn polsen en enkels en die werden aan de lussen bevestigd. Mij achterlatend met mijn naakte kont omhoog gestoken in een ongemakkelijke houding.

Na enige tijd hoorde ik geluiden bij de ingang. Doordat ik met mijn gezicht naar de andere kant vastzat kon ik echter niet zien wat er achter me gebeurde. Totdat meerdere handen over me heen gleden. Mijn billen werden gestreeld, mijn rug, mijn ballen en tenslotte ook mijn lul. Die werd flink stijf van alle aandacht.

Af en toe voelde ik iets glibberigs langs me strijken. Mijn billen werden uit elkaar geduwd en een tong begon mijn anus te likken. En voor me verscheen ook een lekkere lul die in mijn mond werd gestoken. En ik voelde zeker 2 pikken die tegen mijn billen werden geduwd. Na al het voorafgaande kon een kleine gang bang er ook nog wel bij. En dat werd het. Nadat mijn anus lekker was gerimd en zachtjes door een aantal tongen was geneukt begon daar het echte werk. De eerste lul werd in mijn nog altijd geile kontje gestopt en ik werd weer heerlijk genomen.

Voor me wisselden de mannen af en kreeg ik de ene lekkere pik na de andere in mijn geile pijpbekje. Ik pijpte er flink op los, lekker zuigend op elke aangeboden lul, lekker likkend en ze lekker nat makend zodat ze soepel in mijn neukgaatje gingen.

Ik heb nog steeds geen idee hoeveel mannen me gebruikt hebben, ik heb er in ieder geval 5 geteld. Het is heerlijk geneukt te worden terwijl je tegelijkertijd lekker aan het pijpen bent. Ik word er zo geil van dat ik alles met me laat doen. Ik was elk gevoel van tijd kwijt.

Het maakte me ook niet meer uit. Met regelmaat kwam iemand klaar en spoot zijn warme lading in of over mijn kont. Ook de mannen die ik pijpte kwamen af en toe klaar en ik kreeg de nodige ladingen binnen en over mijn gezicht heen. Het duurde niet lang of ik droop van het sperma en zweet. Mijn kut was inmiddels zo soepel dat elke lul er met gemak in ging. Ik was zo geil dat ik hoopte dat de gang bang nog lang zou duren. Voor mijn gevoel duurde het ook lekker lang voordat de laatste man voldaan verdween.

Ik zat nog steeds vast en de veilingmeester liet zich lange tijd niet zien. Voor mij tijd genoeg om te ontdekken dat ik van alle kanten plakte en het sperma werkelijk overal op me zat.

..

Sex gefilmd oude lesbohomo sm lekkere geile kont

De een na de ander steekt zijn stijve pik in de bek van de slaaf en omdat het allemaal grote pikken zijn, wordt de keel van de slaaf flink opgerekt. Als zijn kont voldoende opgerekt is en volgestopt met glijmiddel voelt hij de eerste pik, zonder condoom uiteraard, naar binnen gaan. Dit is de kleinste pik van de drie dominante Noren, maar de pik is altijd nog zo´n 18 cm lang. Als deze er even genoeg van heeft volgt de tweede, die naast de 20 cm lengte vooral een erg dikke pik heeft, waarna ook de leider van de Noorse troep zijn pik in de kont van de slaaf wil steken.

Deze kerel heeft echter een pik van bijna 28 cm en een dikte van ongeveer 10 cm. De slaaf schrikt als hij dit apparaat in vol ornaat ziet, maar de Noor twijfelt geen moment en steekt zijn grote pik tot aan zijn ballen in de kont van de slaaf. De slaaf schreeuwt het uit, maar dit is niet van de pijn, maar van genot. Die maakt daar gretig gebruik van en laat zich uitgebreid pijpen door de jonge gespierde knul. Onder een luide schreeuw komt hij klaar in het nauwe hol van de Noor en met een voldaan gevoel trekt hij zijn druipende pik terug.

Als de drie dominante Noren zien dat de MEESTER inmiddels zijn zaad in de kont van hun onderdanige metgezel gespoten heeft, houden ze zich ook niet meer in. Terwijl de eerste zijn hoogtepunt bereikt in de bek van de slaaf, spuit de volgende zijn grote pik leeg in diens kont.

Als laatste is de Noor met de enorm grote pik aan de beurt. Hij neemt eerst positie aan de achterkant waar hij nogmaals een groot aantal minuten zijn pik in de inmiddels flink uitgewoonde reet van de slaaf steekt en als hij aan het klaarkomen toe is, trekt hij zich terug om vervolgens zijn enorme lading zaad in de bek van de slaaf te spuiten.

Onder het toeziend oog van de anderen begint hij de slaaf hard en langdurig door te neuken, net zolang tot hij klaar komt in het warme gat van zijn slaaf. De dominante Noren willen dat hun slaaf ook gaat spuiten en ze dragen hem op zijn leren motoroverall weer aan te trekken. De slaaf trekt zijn leren broek, leren T-shirt, leren overhemd, boots en leren jack aan.

De twee onderdanigen wordt opgedragen zich compleet aan elkaar over te geven en ze tongen en leergeilen hierna vol overgave. Als de Noor zijn pik uit zijn leren pak haalt knielt de slaaf meteen en begint vol overgave te pijpen. Dit doet hij zo vol overgave dat de Noor al snel tegen een hoogtepunt aanzit en hij spuit, na goedkeuring van de leider van zijn groep, zijn hele lading in de bek van de slaaf. Hiermee is maar weer eens aangetoond dat de slaaf echt de laagste in rang is, hij heeft het zaad van alle ander aanwezigen moeten verwerken.

Nadat alle mannen nog een keer door de slaaf van bier voorzien zijn, wordt er nog even nagepraat en daarna nemen de bebaarde Noren afscheid. Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren.

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je eerst inloggen.

Hij was niet groot. Hij was gekleed in een leren gilet en droeg een leren broek en laarzen. Hij nam me mee naar een rustig hoekje en ging op een bank zitten. Dus ik knielde voor hem neer en knoopte zijn broek open en stroopte die omlaag. Ik schrok van wat er te voorschijn kwam. Ik had de paardenlul van de veilingmeester gehad en dacht dat die wel zo’n beetje de maximale grootte had, maar deze lul was ook enorm.

Voor ik verder nog iets kon denken werd mijn hoofd vastgepakt en naar de lul geduwd. Ik begon te pijpen. Wat je noemt een mond vol. Maar ik klaagde niet, ik wilde pijpen en ik kon me uitleven. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden en zoog zijn lul diep in mijn mond. Aan het gekreun te horen vond hij het lekker. Ik leefde me uit en pijpte zo goed als ik kon. Het duurde niet lang of hij kwam overeind. Hij duwde me voorover en nam me ruw en hard.

Zijn lul werd keer op keer in me gebeukt en hij hield op geen enkele manier rekening met me. In en uit mijn kut ging zijn lul. Steeds sneller neukte hij me en hij greep mijn haren vast zodat hij harder kon stoten. Hij naderde nu snel zijn climax en onder luid gebrul voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen golven. Hij spoot enorm veel en toen hij dan eindelijk zijn lul uit mijn kut trok liep het zaad er uit. Hij draaide mij om en stopte zijn lul in mijn mond en hield mijn hoofd stevig vast.

Zonder me nog een blik te gunnen liep hij daarna weg. Ongemerkt was de veilingmeester ook er bij komen staan met nog een andere man.

Mijn volgende klant bleek. Hij nam me mee naar een ruimte met zeil op de grond. Kus me’ zei hij. Ik liep op hem toe en hij pakte mijn hoofd en duwde zijn mond op de mijne. Al vlug kwam zijn tong tussen mijn lippen en begon hij me te tongen. Na een tijdje geil tongen moest ik hem pijpen. Hij had een lekkere lul, eindelijk een met een normale maat.

Ik pijpte hem lekker nat en hoerig terwijl ik hem aankeek. Hij gromde van genot. Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn mond. Ik dacht dat hij wilde neuken, maar nee. Hij kwam boven me staan en richtte zijn lul op mijn mond.

Ik dacht nog hij gaat lekker in me spuiten. Maar wat hij spoot was niet wat in verwachtte. Een harde straal urine werd in mijn open mond gespoten. Omdat ik het niet verwachtte moest ik wel slikken. Hij piste me helemaal onder. Ik pijpte hem verder. Hij maar grommen, ik zuigen en likken. Tot hij klaar kwam en nu zijn zaad in mijn keel spoot.

Zuigen en slikken jij. Alles moet er uit’. En ik slikte zijn zaad door en zoog daarna zijn lul helemaal leeg. Weer werd ik achtergelaten en kwam de veilingmeester me halen. Nog een klant en je mag op de slavenveiling komen.

Maar eerst pijp je mij nog even want je maakt me enorm geil. Je bent een echte hoer. En omdat je zo’n goede hoer bent zal ik vanaf nu je pooier zijn. En een ding moet duidelijk voor je zijn. Mijn hoeren pijpen me wanneer ik dat wil en ik neuk mijn hoeren wanneer ik dat wil.

En voordat je naar een klant gaat zorg ik dat je goed ingereden bent. Je moet elke lul kunnen hebben’. Vervolgens duwde hij zijn paardenlul in mijn mond en begon me weer in mijn bek te neuken. Zijn lul gleed in en uit mijn mond. Ik had moeite me adem krijgen, zij enorme paal blokkeerde me gewoon. Ik hield me stevig vast aan zijn billen, terwijl hij mijn hoofd beet had. Hij bleef zijn lul in me rammen tot hij klaar kwam en ik de zoveelste lading in mijn keel kreeg.

Weer moest ik alles doorslikken. Ik had even nodig om op adem te komen. Maar veel tijd kreeg ik niet. De veilingmeester nam me mee de zaak in en leidde me naar een kamertje. Ik moest op mijn knieen en ellebogen op de grond gaan liggen.

De veilingmeester schoof een soort kussen onder mijn borst. In de hoeken van het kussen zaten grote lussen. Ik kreeg banden om mijn polsen en enkels en die werden aan de lussen bevestigd. Mij achterlatend met mijn naakte kont omhoog gestoken in een ongemakkelijke houding. Na enige tijd hoorde ik geluiden bij de ingang. Doordat ik met mijn gezicht naar de andere kant vastzat kon ik echter niet zien wat er achter me gebeurde.

Totdat meerdere handen over me heen gleden. Mijn billen werden gestreeld, mijn rug, mijn ballen en tenslotte ook mijn lul. Die werd flink stijf van alle aandacht. Af en toe voelde ik iets glibberigs langs me strijken. Mijn billen werden uit elkaar geduwd en een tong begon mijn anus te likken.

En voor me verscheen ook een lekkere lul die in mijn mond werd gestoken. En ik voelde zeker 2 pikken die tegen mijn billen werden geduwd. Na al het voorafgaande kon een kleine gang bang er ook nog wel bij. En dat werd het. Nadat mijn anus lekker was gerimd en zachtjes door een aantal tongen was geneukt begon daar het echte werk. De eerste lul werd in mijn nog altijd geile kontje gestopt en ik werd weer heerlijk genomen. Voor me wisselden de mannen af en kreeg ik de ene lekkere pik na de andere in mijn geile pijpbekje.

Ik pijpte er flink op los, lekker zuigend op elke aangeboden lul, lekker likkend en ze lekker nat makend zodat ze soepel in mijn neukgaatje gingen.

Ik heb nog steeds geen idee hoeveel mannen me gebruikt hebben, ik heb er in ieder geval 5 geteld. Het is heerlijk geneukt te worden terwijl je tegelijkertijd lekker aan het pijpen bent. Ik word er zo geil van dat ik alles met me laat doen. Ik was elk gevoel van tijd kwijt. Het maakte me ook niet meer uit. Met regelmaat kwam iemand klaar en spoot zijn warme lading in of over mijn kont. Ook de mannen die ik pijpte kwamen af en toe klaar en ik kreeg de nodige ladingen binnen en over mijn gezicht heen.

Het duurde niet lang of ik droop van het sperma en zweet. Mijn kut was inmiddels zo soepel dat elke lul er met gemak in ging. Ik was zo geil dat ik hoopte dat de gang bang nog lang zou duren. Voor mijn gevoel duurde het ook lekker lang voordat de laatste man voldaan verdween. Ik zat nog steeds vast en de veilingmeester liet zich lange tijd niet zien.

Voor mij tijd genoeg om te ontdekken dat ik van alle kanten plakte en het sperma werkelijk overal op me zat.

..
Slipje in kut gay sex standjes

  • Gratis neuken den haag acteur gezocht
  • Misschien bij klik een date.
  • GEHANDICAPTE NEUKEN GRATIS SQUIRT
  • Homo sm lekkere geile kont
  • PRIVEONTVANGST DEN HAAG GANGBANG IN AMSTERDAM

Hoerige slet sex lesbi


Onder een luide schreeuw komt hij klaar in het nauwe hol van de Noor en met een voldaan gevoel trekt hij zijn druipende pik terug. Als de drie dominante Noren zien dat de MEESTER inmiddels zijn zaad in de kont van hun onderdanige metgezel gespoten heeft, houden ze zich ook niet meer in.

Terwijl de eerste zijn hoogtepunt bereikt in de bek van de slaaf, spuit de volgende zijn grote pik leeg in diens kont. Als laatste is de Noor met de enorm grote pik aan de beurt.

Hij neemt eerst positie aan de achterkant waar hij nogmaals een groot aantal minuten zijn pik in de inmiddels flink uitgewoonde reet van de slaaf steekt en als hij aan het klaarkomen toe is, trekt hij zich terug om vervolgens zijn enorme lading zaad in de bek van de slaaf te spuiten.

Onder het toeziend oog van de anderen begint hij de slaaf hard en langdurig door te neuken, net zolang tot hij klaar komt in het warme gat van zijn slaaf. De dominante Noren willen dat hun slaaf ook gaat spuiten en ze dragen hem op zijn leren motoroverall weer aan te trekken.

De slaaf trekt zijn leren broek, leren T-shirt, leren overhemd, boots en leren jack aan. De twee onderdanigen wordt opgedragen zich compleet aan elkaar over te geven en ze tongen en leergeilen hierna vol overgave.

Als de Noor zijn pik uit zijn leren pak haalt knielt de slaaf meteen en begint vol overgave te pijpen. Dit doet hij zo vol overgave dat de Noor al snel tegen een hoogtepunt aanzit en hij spuit, na goedkeuring van de leider van zijn groep, zijn hele lading in de bek van de slaaf. Hiermee is maar weer eens aangetoond dat de slaaf echt de laagste in rang is, hij heeft het zaad van alle ander aanwezigen moeten verwerken.

Nadat alle mannen nog een keer door de slaaf van bier voorzien zijn, wordt er nog even nagepraat en daarna nemen de bebaarde Noren afscheid. Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen.

Ik werd meegenomen naar een kantoortje. Dus ik kleedde me uit. Dus die ging ook uit. Ik stond naakt voor hem. Hoe zit het met je lul en kont slaaf? Kom hier, buig je voorover en trek je lul stijf’. Ik boog me voorover zodat hij mijn kont kon inspecteren en trok ondertussen aan mijn al harde lul. Ik werd hier al enorm geil van.

Hij duwde mijn billen uit elkaar en duwde met zijn dikke duim tegen mijn anus. En toen er in. Ik maakte onwillekeurig een geluidje toen hij binnendrong.

Ik bepaal wel wat je doet’. Hij liep naar het bureau, rommelde wat in papieren en kwam toen met een blad naar me toe. Weet je dat heel zeker, want eenmaal slaaf is er geen weg terug’. Ik weet het zeker zei ik, maar door zijn toon was ik zo zeker niet meer.

Ik was nog nooit van mijn leven gefist en had gedacht dat dat toch niet zou gebeuren, maar voor ik iets kon zeggen werd ik voorover geduwd en werd mijn kunt ingespoten. Hij duwde direct 3, 4 vingers naar binnen. Ik werd opgerekt en voelde een pijnscheut, maar daar kwam zijn duim er al bij en hij duwde zonder pardon door. Ik wist niet dat mijn kut zover uitgerekt kon worden maar alles ging er in. Het deed flink pijn, maar daar trok de veilingmeester zich niets van aan. Hij duwde door tot zijn hele hand in mijn kont zat.

Misschien houd ik je wel voor mezelf. Dus jij wilt graag op de slavenveiling staan slet, wat heb je er voor over? Want ik ben niet gek, voor wat hoort wat’. Ik had geen flauw idee wat hij bedoelde, dus ik vroeg of ik hem moest betalen. Dus wat ga je voor me doen’? Ik dacht dat ik hem moest pijpen of me laten neuken dus ik zei dat ik hem wel wilde verwennen. Hij trok zijn broek omlaag en haalde zijn mega lul te voorschijn. Zo groot had ik er nog nooit een gezien.

Hij pakte mijn hoofd beet en duwde het omlaag. Of ben je bang dat ie te groot is? Maakt niet uit, pijp mijn lul’. Ik nam zijn enorme paal in mijn mond die daarop direct in mijn keel werd gestoten. De veilingmeester begon me in mijn mond te neuken. En wanneer ik tevreden ben zet ik je op de slavenveiling. Wanneer ik straks klaar met je ben gaan we naar binnen en laat ik je door iedereen die er voor wil betalen gebruiken.

En je doet precies wat ik zeg. Al had ik wat willen zeggen, ik kon het niet want nog steeds beukte hij zijn lul in mijn keel terwijl hij mijn hoofd klem had in zijn handen.

Ik moest af en toe kokhalzen, maar dat kon hem niets schelen. Hij ging maar door. Na wat een eindeloze tijd leek, haalde hij zijn dikke lul uit mijn mond en duwde mij richting bureau. Ik werd voorover geduwd en zonder pardon ramde hij in een keer die enorme paal naar binnen. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont kletsen terwijl hij zich terug trok om vervolgens nog harder in me te stoten.

Hij was kennelijk ook enorm geil want al na een stoot of 10 kwam hij grommend klaar en spoot hij zich leeg in mijn kut. Nu gaan we eens kijken hoeveel je voor me kunt verdienen. Laat je kleren maar hier, die heb je voorlopig niet meer nodig’.

En we gingen de club binnen. De man bij de balie keek naar ons en haalde vragend zijn wenkbrauwen op. Dat wilde de man wel. En na wat biljetten aan de veilingmeester gegeven te hebben nam hij me mee de club in.

Het was donker en ik zag niet zoveel. We kwamen in een hoekje waar een sling hing. Ik kroop er in en werd prompt aan enkels en polsen vastgemaakt, terwijl ik met mijn benen wijd open lag en mijn kut klaar was om geneukt te worden. Kennelijk had de man al een stijve, want hij deed zijn broek uit en duwde direct zijn lul naar binnen.

Gelukkig was deze een stuk minder fors dan die van de veilingmeester. Omdat ik nog vol zaad van de veilingmeester zat en glijmiddel van zijn fistsessie gleed deze lul soepel in en uit mijn kut. De man leefde zich helemaal uit en hield het erg lang vol. Uiteindelijk trok hij zijn lul uit me en spoot zich over me heen leeg.

Het zaad zat in mijn haar en op mijn gezicht en buik, lekker warm en ik vond het eigenlijk wel geil.

Hij maakte me los en nam me weer mee naar de ingang. Daar werd ik weer aan de veilingmeester toevertrouwd. Die had waarschijnlijk al wat rond gevraagd want ik direct met een volgende klant mee. Deze man was flink behaard. Had een baard en snor en ook zijn borst en rug zaten vol haar. Hij was niet groot. De meester heeft zijn rubber handschoenen aan en dat houd in dat je een wilde behandeling gaat krijgen!

De meester laat niks aan de twijfel over en begint direct in de ballen van zijn gehoorzame homo sexslaaf te kneden om hem voor te bereiden op wat komen gaat Opeens pakt hij een stroomstok en laat de vonken overspringen op het scrotum van zijn slaaf die genadeloos ondersteboven niks kan doen. Lik mijn schoenen slaaf! Deze geeft zich helemaal over en likt de schoenen van zijn meester onmiddelijk. Ik plas in je mond en slik het door alsof het limonade in de zomer is!

Vertier In de Slavenschommel! We gaan nu een stapje verder zegt de meester. Je hangt wel lekker gemakkelijk zeker? De slaaf knikt en dat is het teken voor zijn meester om door te gaan. Er wordt een rubber gasmasker tevoorschijn gehaald en deze wordt over het heoofd van de sexslaaf getrokken.

Ademen is nu een stuk moeilijker geworden, en dat brengt de spannign van hun sexspel op nog een hoger nivo. Alles save natuurlijk, de meester is zuinig op zijn homo sex slaaf en verwend hem door eens lekker in zijn tepel te knijpen en hem over zijn schouders te aaien.

Dan is het weer over met het liefkozen en pakt hij een houten rietje en begint speels steeds een beetje harder te slaan op dezelfde plek op zijn borst en tepels. Dat krijg je ervan, moet je maar gehoorzaam zijn slaaf! Even onder de motorkap kijken of dit slaafje wel voldoet aan de eisen van de strenge meester. De buttplug zit nog goed op zijn plek en kan met geen mogelijkheid zelf eruit geperst worden.

Het mag natuurlijk niet te makkelijk worden voor deze homo sexslaaf. Deze heeft het maar wat benauwd en ademen in het gasmasker gaat moeizaam wat hem een enorm gevoel van euforie geeft. Half bedwelmd laat deze homoslaaf de straf over zich heenkomen en geniet van het hete kaarsvet wat op zijn lijf gegoten wordt.

Hang je lekker slaafje? Knik maar 1x voor ja en 2 x voor nee, dat is de afspraak tussen de meester en de homoslaaf! Er is een goede vertrouwensband, zo kunnen ze nog lang genieten van dit extreme sexspel tussen meester en homo seks slaaf!

Ontnomen van zijn vrijheden ligt deze homo seks slaaf vastgebonden op een houten bank in afwachting tot wat komen gaat. Zijn meester trekt hard aan zijn tepelpiercing en tegelijkertijd wordt hij afgetrokkken. Klaarkomen zit er niet in, dat is niet toegestaan.

Zeg dat je het lekker vind en smeek om meer sexslaaf! De meester heeft heel wat wilde plannen vandaag en neemt alle tijd van de wereld om deze slaaf eens lekker te grazen te nemen. Mondje open, dan mag je een harde rubber dildo pijpen!

homo sm lekkere geile kont

Sexcontact vrouw zoekt man sex afspreekplaatsen


homo sm lekkere geile kont