Bi s strak tienerkutje

bi s strak tienerkutje

Vingerende dames intiem zonder condoombi s strak tienerkutjeSexy massage amsterdam shemale date gratis

  • Melkende tieten gangbang eindhoven
  • Prive prostitutie gratis sex zeeland
  • Vingeren zwarte kut
  • Jos reacties graag naar: Ik hoop dat dit in de toekomst ook nog wel een keer gebeurt.

Zoek man rotterdam sexdate


Elly keek mij aan met rode wangen en gaf een vette knipoog. Wat moest ik daaruit afleiden? Had ze papa verleid? Wat had ze uitgevreten? Wat hebben jullie gedaan vandaag? Er hing iets in de lucht, geen onweer, maar een bepaalde spanning. We aten onze frietjes, pa en ma spraken over koetjes en kalfjes. Elly en ik zaten onder tafel te voetjevrijen. Haar blote tenen friemelden rond de mijne, af en toe streek ik onopvallend langs mijn lul, die al weer groeide in mijn korte broek.

Hij voelde wat pijnlijk aan, mijn pik was rauw van het neuken, trekken en gepijpt worden. Toch werd hij stijf, puur door de strelende teentjes van mijn lieve zus, die me ondeugend en geil aankeek. Haar tongetje likte langs een lang stuk patat. Ze liet ‘m traag in en uit haar mond gaan, en gaf oogsignalen richting mijn vader. Na het eten gingen mijn ouders buiten op de tuinstoelen zitten met hun koffie.

Elly en ik bleven achter in de caravan. Ze kwam naast me zitten en fluisterde opgewonden in mijn oor: Heb je papa echt verleid? Wat heb je allemaal gedaan?! Heb jij iets met mama.. Toen streek ze met haar hand over de bobbel in mijn broek en fluisterde: Onze tongen vonden elkaar, we likten en tongden terwijl ik haar tietjes streelde.

Zij kneep door de stof van mijn broek in mijn gezwollen pik. De kick was natuurlijk, dat onze ouders ons zo achter het raam konden zien zitten, als ze zich zouden omdraaien. Wij keken om de beurt naar buiten, of het niet in de gaten liep.

Terwijl ze naar buiten keek ging haar hand gewoon strelend verder over de steigerende erectie in mijn kruis. Dat kon papa toch niet zien. Ik ga vast naar de plek waar we gisteren ook waren, die kuil weet je nog?

Kom daar straks ook naar toe.. Ik ga nog even naar de kantine, oké? Ik vertelde haar hoe ik vanochtend met mama had geneukt in de caravan, en later in het zwembad Lia in de mond had geplast en gespoten. Ze kon het nauwelijks geloven: Haar ogen rolden in het rond en ze trok spontaan haar rokje omhoog, schoof haar slipje aan de kant en begon zich snel te vingeren. Ik vertelde verder over het lesbische tongen van mama en Lia en over Alice, de geile moeder die me uitgenodigd had om eens langs te komen… Mijn zus lag achterover in de hei, haar natte broekje weggeschoven, twee vingers woelden diep in haar tienerkut.

Ze lag stil en met gesloten ogen bij te komen. Er was niemand te zien, wij waren de enigen op deze grote stille heide. Snel stak ik mijn gezicht tussen haar benen en begon haar smakelijke natte gleuf uit te likken. Ze droop van het kutgeil, haar jonge klit stak dik tussen de roze lippen naar voren. Terwijl ik sabbelde en haar sap dronk fluisterde ze: Als je nog even doorgaat met beffen, kom ik weer.. Ze kneedde zelf haar borstjes en kneep in haar tepeltjes..

Mijn vingers gleden in en uit haar jonge snee, mijn tong flitste over haar knopje, mijn pink stak ik in haar anus.. Dat was genoeg om haar weer klaar te maken. Ze jankte het uit: Het begon allemaal zo: En ik was nieuwsgierig hoe papa’s pik er uit zou zien! Krankzinnig natuurlijk, maar ik was zo heet dat ik alle fatsoen uit het oog verloor.

Ik had expres geen BH aangedaan. Toen we op de snelweg richting Den Haag reden, zag ik al dat hij voortdurend via het spiegeltje naar me zat te loeren. Ik boog af en toe flink voorover om iets te zoeken in het dashboardvakje en ik wist zeker dat hij mijn tietjes goed kon zien, want m’n wijde hemdje hing behoorlijk open.

Ik besloot nog een stap verder te gaan en zette mijn voeten op het dashboard. Flink uit elkaar natuurlijk, zodat pap misschien via het spiegeltje tussen mijn benen kon gluren. Ondertussen schoof ik stukje bij beetje mijn rok omhoog. Ik zag in de spiegel zijn ogen heen en weer flitsen. Dat vond ik leuk om te horen. Pap keek me aan, ik wapperde de hals van mijn hemd heen en weer, alsof ik verkoeling zocht.

Maar ondertussen gunde ik hem inkijk op mijn borsten. Daarna probeerde ik met mijn verdekte hand bij mijn kutje te komen. Het lukte, onder mijn opgetrokken been door. Zo vingerde ik mezelf zachtjes, terwijl pap nietsvermoedend naast me zat te sturen.

Mijn tepels staken echt heel hard door m’n hemd heen, ik zag papa met zijn ogen draaien. Maar hij hield toch maar zijn aandacht bij de weg tot we in Den Haag waren.

Tegen die tijd was mijn slipje drijfnat, dat snap je wel. Ik ritste de gulp van mijn korte broek open en haalde mijn pijnlijk harde pik naar buiten. Terwijl ik me langzaam afrukte, vertelde Elly verder: Zuchtend zakte papa achterover in zijn stoel en zei dat hij me wel bezig had gezien, onderweg.

God, dan is ze zo’n geil beest! Anyway, ik zei tegen papa dat ik er niks aan kon doen, maar dat ik gewoon zo’n zin had om met mezelf te spelen. En dat ik sinds kort de seks ontdekt had. Ik schrok me dood, hoe wist hij dat nou?

Het bleek dat hij ons gisternacht gezien heeft, toen ik moest plassen en jij mee ging om te kijken. Pap heeft ook gezien hoe ik zat te pissen in het maanlicht, hij zei: Maar er was nergens een WC… Pap zat met zijn hand de bobbel in zijn broek te verbergen, maar ik had het al lang gezien.

Ga dan hier maar tussen de auto’s op de hurken. Dus stapte ik uit, keek om me heen of er niemand was, stapte uit mijn slipje en hurkte naast de auto. Ik kon nog net in de geopende portier gluren en zag hoe papa zijn broek open knoopte en zijn pik tevoorschijn haalde. Hij streelde zijn lul terwijl hij naar mij gluurde via het spiegeltje. Door al het voorgeil zat mijn kutje nogal dichtgeplakt, het duurde even voor de straal in beweging kwam.

Toen ik druk zette en spetterend mijn pis op het zwarte asfalt liet neerkomen, leunde hij uit de auto. Hij keek naar me, terwijl zijn hand snel rond zijn lul op en neer ging.

Ik leunde nu achterover, mijn rokje helemaal teruggeslagen, en liet hem mijn kale, plassende kutje zien.

Met grote ogen keek hij naar mijn spleet en rukte verder. Op de grond vormde zich een enorme plas, die onder de auto wegliep. Terwijl de straal wat minder werd, begon ik mijn klit te vingeren. Ik had jou die ochtend wel klaar gerukt, maar was zelf nog niet gekomen, weet je nog? Ik kwam bijna weer klaar op die gedachte, maar hield me in. Elly’s verhaal was nog niet af: Hij was bloedgeil, ik zag hem z’n hoofd achterover gooien terwijl hij kreunend klaar kwam.

Toen kwam ik ook klaar, ik vingerde mijzelf diep van binnen en wreef met mijn handpalm mijn klit. Ik gilde van geilheid, maar schrok van de galm in de parkeergarage. Met moeite kwam ik overeind, en veegde met mijn slipje mijn handen en natte poesje af. Toen zag ik papa zitten, hij schaamde zich een beetje.

Zijn hand zat onder het zaad, en ook op zijn broek zaten klodders. Hij veegde zijn broek af en zo kon ik even naar zijn slapper wordende lul kijken.

Daar zal mama blij mee zijn.. Maar om d’r echt te bevredigen heeft ze behoefte aan meer dan deze lul. En hoe doet ze dat dan? Daar neuken we dan met andere mensen en kan je moeder zich lekker uitleven.

En voor thuis heeft ze een paar grote rubberlullen en dildo’s. Ik had geen idee dat ze aan partnerruil of zoiets deden. Misschien is hun klaverjasclub wel een seksclub.. Ik besloot mijn broekje maar uit te laten, en met een bloot kutje onder mijn rok naar het museum te gaan.

Pap zei dat ze misschien wel slipjes verkochten in het kostuummuseum. Dan zou hij iets moois voor me kopen. Gearmd liepen we vanuit de kelder de zonnige buitenlucht in. Ik zette gauw mijn zonnebril op, pakte nieuwe kauwgom en liet mijn hand onder zijn T-sirt over zijn blote rug gaan terwijl we de weg zochten. Ik voelde me papa’s hoertje, zoals we hier liepen, de wind die zacht tegen mijn schaamlippen blies, en dat ik net voor hem gevingerd had en zo..

Hij liet zijn hand op mijn bil rusten onder het lopen, de toon was wel gezet. In het museum was het koel en rustig.

Het was ook heel groot en ik zag heel veel mooie kleren. Bij de lingerie wees papa een paar setjes aan, waarvan hij dacht dat ze mij goed zouden staan. Hij bleef staan en greep in zijn kruis. Ik bleef ook staan en liet mijn billetjes heen en weer dansen. Pap kwam toen achter me staan, pakte me om en drukte de bult in zijn broek tegen mijn kontje. Het geil begon toen spontaan te stromen, ik voelde het langs mijn dijen lopen, zelfs tot op mijn knikkende knieën.

Ik wilde heel graag door hem geneukt worden, dat wist ik nu zeker. We liepen naar de volgende zaal. Achter een vitrine met schoentjes voelde ik paps hand over mijn billen gaan. Ik boog voorover, zogenaamd om de schoentjes te bestuderen.

Maar pap liet brutaal zijn hand tussen mijn billen glijden en greep me bij mijn kutje! Ik stootte mijn hoofd tegen de glazen vitrine, maar hij stopte niet. Integendeel, zijn vingers gleden om beurten in mijn soppende spleet. Hij smeerde mijn geil over mijn dikke klit uit, en ging dan weer met een vinger diep mijn kutje binnen.

Ik moest me vasthoeden aan de vitrine om niet om te vallen. Ik liet me gewoon in een museum vingeren door mijn eigen vader! Ook toen er mensen aankwamen, trok pap zijn vinger niet uit m’n doos. Hij praatte alsof er niks aan de hand was, wees iets aan, en vingerde onopvallend verder. En toen die andere bezoekers recht tegenover ons in de vitrine keken, werd ik nog steeds achterlangs geil gevingerd.

Ik kwam ter plekke klaar, zonder een geluidje te maken, maar wel met een ontzettende rode kop. Daarna liepen we snel door, die mensen stonden toch wel gek te kijken naar ons. Even verder stak papa de natte vingers in zijn mond en likte mijn vaginale geil er af. Zo liepen we elkaar op te geilen. Ik was nu ook zo ver dat ik papa’s pik door zijn broek heen vastpakte. Hij bleef dan kreunend stilstaan terwijl ik voelde hoe zijn lul verder opzwol.

Maar verder dan dat konden we niet gaan in deze omgeving. Toen we alles gezien hadden, hadden we grote honger gekregen. Daarom verlieten we het museum en gingen we naar een eetcafé voor een uitsmijter. Onder het eten vertelde papa wat meer over zijn seksleven en de vriendinnen die hij had, voor hij mama leerde kennen. Hij heeft vroeger heel wat rondgeneukt, zelfs met mannen heeft hij seks gehad! Onze vader, een homo?

Nee, vertelde ze , zo lag het niet, hij was gewoon nieuwsgierig en probeerde alles uit. Toch kon ik de gedachte niet uit mijn hoofd krijgen, ook omdat ik gisteren geboeid naar die enorm grote pik van Anton had zitten staren.

Zou het kunnen, dat je van vrouwen houdt, maar… ook van mannen? Ik kon het me niet voorstellen. Elly zei, dat volgens papa iedereen een verborgen sekskant heeft. En ze ging verder: Tegenover me, aan een ander tafeltje, zat een leuke jongen naar mij te kijken.

Hij kon z’n ogen niet van me af houden. Ik zei het tegen pap en die had het wel door. Ik draaide mijn stoel zo, dat die knul vrij uitzicht op me had, en terwijl pap en ik verder praatten, deed ik langzaam mijn benen uit elkaar. Je had die knul moeten zien, hij wist niet hoe hij moest kijken haha.. Met een kop als een boei zat die jongen te staren, in zijn kruis zag je een tent omhoog gaan.. En zijn ouders zaten er naast, die hadden niks door.

Papa schudde zijn hoofd, hij vond dat ik die knul niet zo moest opgeilen. Ik vingerde mezelf gewoon daar, in die zaak, met allemaal mensen om me heen. Ik liet me zonder schaamte in mijn natte kutje kijken door een wildvreemde knul. Hij zag er best goed uit trouwens..

Lekker op veel pikken zuigen en me laten neuken voor de camera, wat een kick zou dat zijn. Zullen we een keer iets opnemen met jouw camera Gert? We gaan een geile pornofilm maken jongens! Maar ik zal mijn verhaal met papa verder vertellen: Toen de mensen in het eetcafé weggingen zag ik dat die arme knul een vreselijke erectie had staan.

Hij kwam achter zijn ouders aan en bleef even staan om iets in mijn oor te fluisteren: Kan ik iets met je afspreken? Ik zei dat ik niet uit Den Haag kwam, maar uit Twente. Pap vond dat ik te ver ging: Iemand kan ook beledigd zijn en de politie bellen. Als ze jou dan zonder slipje pakken, smijten ze je in de cel. Zodoende kwamen we toch nog aan een lingeriesetje in een chique winkel.

Het was erg duur, wel €60,- maar pap vond dat ik iets moois had verdiend. Natuurlijk kwam hij in het pashokje gluren. Hij vond het zalig staan, het is een beetje doorschijnend. Je kunt mijn tepels er dwars doorheen zien! Helaas konden we verder niet aan elkaar zitten, het personeel had ons in de smiezen met ons uitbundige gedrag.

Dus gingen we weer naar de auto terug, het zou anders ook heel laat worden dat we weer op de camping waren. In de auto gezeten, vroeg papa of hij mijn kutje nog even mocht zien. Geen probleem, ik was nog steeds bloot onder mijn rokje, want dat nieuwe setje zat keurig in de verpakking. Leunend tegen de andere auto, trok ik langzaam mijn rokje op en ontblootte mijn geschoren poes. Pap zat zowat te kwijlen, hij wreef over zijn pik die alweer hard werd. Ik liet hem mijn kutje goed zien, trok de lipjes van elkaar en genoot van zijn opwinding.

Hij maakte zijn gulp open en haalde zijn harde lul er uit. Wat een mooie grote pik bleek hij te hebben, ik zag ‘m nu in volle erectie. Hij trok de voorhuid langzaam op en neer, het was geil om de eikel steeds naar buiten te zien schieten. Papa kon zijn ogen niet van mijn poesje afhouden, ik stond me gewoon voor hem te vingeren. Maar er kwamen steeds opnieuw auto’s langs gereden, en we moesten stoppen met ons spelletje. Toen zijn we maar weggereden, terwijl ik juist hoopte dat we een stapje verder zouden gaan.

Onderweg op de snelweg begon het lampje van de benzinemeter te branden. Nog een tussenstop dus, voordat we weer op de camping zouden zijn. We draaiden bij een Texaco-pomp de weg af en we moesten wachten in een rij omdat het zo druk was. Het gesprek ging weer over seks. Pap wilde weten met wie ik het allemaal al had gedaan. Ik vertelde hem precies zoals het zat.

Dat ik met jou en met de buurjongen had geoefend, en dat we met een ouder echtpaar op de camping hadden liggen seksen. Waar staan die mensen? Hoe groot was die penis van Anton dan? Alles wilde hij weten, en ik zag dat hij alweer een stijve begon te krijgen. Toen we aan de beurt waren om te tanken, stond hij met zijn gezwollen kruis tegen de autoruit aangedrukt. Om te beginnen noem jij ons maar gewoon bij de naam.

Laat dat Oom en Tante gedoe maar achterwege. Nu je hier gratis woont, verwachten Max en ik dat je ons af en toe ook helpt in de huishouding. Ze waren klaar met eten. Eefje wilde al afruimen maar Anja hield haar tegen. Deze keer ruimen Max en ik nog wel even op.

Ik zie je zo naar haar kijken, het lijkt wel of je dat kind met je ogen uit staat te kleden! Ze voelde zijn half slappe lul in zijn broek. Ze zit er best mooi uit! De hand van zijn vriendin begon een knedende beweging te maken. Anja ritste zijn gulp open en trok zijn lul uit z'n broek.

Ze gaf een kusje op het puntje van zijn inmiddels keiharde lul. Ze nam zijn lul nu in haar mond en begon hem af te zuigen. Anja maakte een gorgelend geluid. Ze nam zijn lul nu zo ver mogelijk in haar mond. Anja stond op en ging leunend op het aanrecht met haar rug naar hem toe staan. Max trok haar rok omhoog. Zoals gewoonlijk droeg ze geen slipje.

Hij zag dat het geil uit haar kut langs haar benen liep. Ze duwde uitnodigend haar kont naar achter. Snel, en vol passie, neukte hij Anja tot ze allebei luidkeels klaarkwamen. Ze waren zo druk bezig dat ze niet hoorde dat iemand de kamerdeur zachtjes dicht deed. Voorzichtig zonder geluid te maken liep Eefje weer naar boven. Ze had nog iets willen vragen aan haar Tante maar toen ze de deur open deed zag ze dat Oom Max druk bezig was met haar Tante. Dit is vast niet voor mijn ogen bestemd dacht ze.

Ze kon zich niet bedwingen. Nieuwsgierig was ze even blijven staan. Ze had dit wel eens eerder gezien op de boerderij. Ze kreeg nu het zelfde kriebelende gevoel als toen maar nu veel erger. Haar kutje stond in brand bij het zien van Max en Anja. Ze kon het niet laten, om toen ze weer boven op haar kamer was om haar hand in haar broek te stoppen en over haar spleetje te wrijven.

Pa en Ma hadden haar wel eens verteld dat alleen zondige mensen zoiets deden. Maar op dit moment kon haar dat niks schelen. Ze wilde van die vervelende jeuk af. Ze snapte eigenlijk niet wat er verkeerd aan was. Het was een heerlijk gevoel om met haar hand daar overheen te wrijven. Ze had dit wel eens eerder gedaan. Met haar ogen dicht stond Eefje met haar hand over haar kut te bewegen.

Steeds sneller en sneller, tot ze zachtjes kreunend haar heerlijke gevoel weer kreeg. Ze liet zich voldaan, nog met haar hand in haar broek op het bed vallen. Het moet wel een verrassing zijn. Je kan haar moeilijk vragen of ze mee wil doen. Je weet wel die film die we in dat naturisten kamp hebben gemaakt. Anja schonk wat te drinken in en ging naast Eefje zitten. Max zat al aan de andere kant van haar.. En we hebben er een leuke dvd van gemaakt. Heb je zin om er naar te kijken?

Maar die leeftijd ben jij al gepasseerd. Ze keek naar haar Oom en Tante die allebei ontspannen, in hun badjas naar de tv keken. De film startte met commentaar voorzien door Max.

Toen kwam er een shot van een paar huisjes in een bos. Ze keek nog eens goed. Ze zag tot haar verbazing dat er alleen maar blootte mensen rond liepen. Anja kwam in beeld. Ze liep voor de camera in haar blote kont. Het was wel raar om haar Tante zo te zien. Anja draaide zich om. Ze kwam naar de camera toe lopen. Ze hield haar hand vast en legde die op haar been.

Max deed het zelfde. Eefje wilde haar handen terug trekken maar ze hielden haar tegen. Ze maakte haar badjas wat losser. Haar borsten waren nu bijna onbedekt. Nu zag Eefje de lul van haar Oom met de hand van Anja er omheen. Wil jij hem ook even vast houden" vroeg hij aan Eefje.

Hij sloeg zijn badjas open en zijn stijve lul sprong te voorschijn. Eefje slaakte een kreetje van verbazing. Ze was diep onder de indruk. Hier had ze al heel lang van gedroomd. Ze had zich al een hele tijd afgevraagd hoe zo'n ding eruit zou zien. En dat ze zo lang en dik zouden zijn dat had ze niet verwacht. Ze kreeg weer dat rare gevoel in haar onderbuik.

Ze liet haar badjas van haar schouders glijden. Eefje zag dat haar tepels stijf waren. En tot haar verbazing zag ze ook dat Tante geen haartjes meer had op haar kut.

Ook hij stond op en deed zijn badjas uit. Trek je kleren uit, we willen wel eens zien hoe jij er uit ziet! Anja en Max hielpen de tiener uit de kleren. Eefje wist niet hoe ze het had. Ze bekeken vol interesse hun nichtje. Max nam Eefje's hand. Knijp er maar eens lekker in" zei hij. Eefje nam zijn pik in haar hand. Toen ze er zachtjes in kneep kwam er een beetje geil uit z'n lul. Ze deed een klein beetje olie op Eefje's kutje en wreef het uit over haar spleetje.

Ze bekeek het gleufje van het meisje. Het maagdelijke spleetje zag er nog heel jong en strak uit. Haar klitje zat nog verborgen tussen de huidplooien van haar kutje. Het zag er wel aantrekkelijk eind vond Anja. Zou Tante aan m'n kutje gaan likken? Het leek er wel op. Ze voelde haar adem tegen haar schaamlipjes aan. Anja drukte haar tong tegen het kutje van Eefje.

Het meisje trilde toen ze de warme tong tegen haar spleetje aan voelde. Hij begon zacht in Eefje haar tieten te knijpen. Nu voelde ze de tong van Anja tussen haar schaamlipjes. Anja duwde haar tong een klein stukje in het natte kutgaatje van Eefje.

Eefje's lichaam schokte toen ze dat voelde. Ze gaf zich helemaal over aan haar Oom en Tante. Ze kneep nu nog harder in de stijve lul van Max. Eefje voelde dat ze klaar ging komen. Tante likte steeds sneller over haar knobbeltje. Het orgasme golfde door haar lichaam. Ze liet de stijve pik los, en nam het hoofd van Anja tussen haar handen en drukte het tegen haar kutje.

Met een schreeuw spoot ze haar sappen in het gezicht van haar Tante. Anja en Max lieten hun nichtje even bijkomen. Ze begon langzaam aan zijn penis te trekken. Eefje keek lette goed op wat Anja met de grote stijve lul aan het doen was.

Anja nam de ontblote eikel van Max zijn lul in haar mond. Eefje zag hoe zijn lul steeds verder in de mond van Tante verdween. Anja nam de hand van Eefje en duwde die tegen de ballen van Max. Ze streelde zijn zak. Anja liet zijn pik uit haar mond glippen en rukte aan zijn pik. Eefje zag een fontein van wit sperma uit z'n pik spuiten.

Het zaad belande in het gezicht van Anja. Anja ging naast Eefje zitten. Ik wil ook wel klaarkomen. Ik ben hartstikke geil, voel maar! Ze spreidde haar benen en duwde een hand van Eefje tegen haar kut. Eefje voelde aan de natte kut van Tante. Het was veel anders dan die van zichzelf. De zachte kut van Anja leek veel voller. Haar schaamlippen waren veel dikker dan die van haar eigen spleetje en haar klit veel groter.

Ze wreef met haar vinger over de harde knobbel van Tante. Anja kreunde, toen ze dat deed. Zo te zien deed ze het goed, want Tante lag met haar ogen dicht te genieten. Ze wilde het zelfde doen als dat Tante bij haar had gedaan. Ze liet zich van de bank glijden en ging voor haar Tante op de bank zitten.

Nu kon ze de kut van Anja nog beter bekijken. Max hielp zijn geile nichtje door de schaamlippen van Anja uit elkaar te trekken. Anja werd steeds geiler. Eefje stak haar tong uit. Ze wist wel dat als ze het genotknobbeltje van Anja zou likken, ze dat heerlijk zou vinden. Met het puntje van haar tong bewerkte ze de stijve klit van haar Tante. Eefje duwde terwijl ze doorging met likken, twee vingers, in de natte kut van Anja. Het leek wel of er steeds meer vocht naar buiten kwam, toen ze dit deed.

Anja had het niet meer. Ze genoot van de tong en de vingers in haar kut. Max kneep in haar harde tepels. Eefje likte steeds sneller over de natte spleet van Anja. Haar hele gezicht was nat van het geil van haar Tante. Met een schreeuw kreeg Anja haar hoogtepunt. Eefje voelde de kutspiertjes van Anja rond haar vingers klemmen toen ze klaar kwam.

Ze moest wel even wennen. Het was hier heel anders. Ze was gewend om s'morgens vroeg om 5 uur op te staan om haar vader te helpen met de koeien. Eigenlijk miste ze toch wel een beetje de geluiden en de geur van de boerderij. Maar ze had er iets heel anders voor in de plaats gekregen. Ze woonde nu sinds gisteren bij oom en tante, en er waren dingen gebeurt die ze nog niet in haar stoutste dromen had beleefd. Zo had ze zelfs aan de kut van haar tante gelikt! Ze liet mijn mond los en ging naar beneden.

Ze maakte mijn broek los en trok hem naar beneden. Mijn harde lul sprong als een vlaggenmast omhoog en Marjolijn keek er verwonderd naar. Als ze nu gillend naar buiten zou rennen, was het leed niet te overzien.

Maar ze pakte met een hand mijn lul bij mijn ballen en begon langzaam aan mijn snoerharde lul te likken. Aangezien zij nu ook iets gedraaid was kon ik met mijn hand bij haar billen en haar spleetje. Ik begon bij haar rug en liet mijn vingers langzaam naar beneden glijden. Door haar bilnaad langzaam naar haar kutje. Hier gleed ik voorbij en ging over haar klitje naar haar buik. Ik voelde dat ze nog niet zoveel haartjes had of ze scheerde zich al.

Ze nam nu mijn lul in haar kleine mondje die ze nog maar net over mijn eikel kreeg en begon zeer fanatiek te zuigen. Mijn god, wat was dit lekker. Ik liet mijn vingers over haar klitje dwalen en masseerde haar. Met mijn wijsvinger ging ik verder en kwam bij haar kutje.

Deze was al zeiknat en ik liet zo mijn wijsvinger in haar kutje glijden. In de zelfde tijd liet ik mijn duim over haar klitje gaan. Inmiddels was zij mij nog steeds aan het afzuigen. Af en toe liet ze mijn lul los en begon aan mijn zak te likken. Ik wist niet waar dit jonge meisje dit allemaal vandaan haalde, maar god, wat was ze lekker. Ik haalde mijn natte vinger uit haar kutje en liet deze langzaam over haar anusje gaan. Even schrok ze, maar een tweetal seconden later ging ze weer door met pijpen.

Ik hield nu mijn duim op haar klitje , mijn wijsvinger in haar kutje en met het puntje van mijn middelvinger ging ik langzaam in haar kontje. Ze slikte en slikte , daarna bleef ze nog doorgaan met likken, zodat mijn lul weer schoon was en ook weer stijf. Hij was zelfs niet slap geweest. Marjolijn hield haar jurkje omhoog en knielde met haar ene been over mij heen. Nu zat ze echt bovenop me. In eerste instantie zat ze te hoog, maar ze liet zich zakken totdat ze mijn harde lul tegen haar billen voelde.

Ik voelde haar billen tegen mijn lul en in een reflex stootte ik wat omhoog. Ik voelde nu mijn eikel tegen haar anusje zitten en moest bijna gelijk weer spuiten.

Hierna liet ze zich zakken en voelde ik mijn lul langzaam in haar superstrakke kutje zakken. Het was de eerste keer dat een ontmaagding van een meisje ook bij mij pijn deed. Ik voelde namelijk dat ik tegen haar vliesje aan zat en wilde voorzichtig doen. Maar Marjolijn sprong iets omhoog en liet zich boven op me zakken met haar benen los van de grond.

Ik zat dus in een keer tot mijn ballen in haar kut, alleen was met haar billen nogal hardhandig op mijn zak terecht gekomen.

Maar het gevoel van haar zo gigantische strakke kut maakte alles goed en gelukkig behield ik mijn stijve. Langzaam begon ze nu heen en weer te wippen en langzaam liet ik mijn hand onder haar billen glijden zodat ik bij haar kontgaatje zat. Ineens hield ik mijn vinger omhoog en doordat Marjolijn zo heen en weer zat te wippen schoot mijn vinger in een keer diep in haar kontje.